La imatge d'Adara que descol·locarà encara més Gianmarco

«Encara fa olor a tu», ha escrit la guanyadora del concurs

La història entre Adara i Gianmarco es podria dir que només ha fet que començar. Tot i que la parella va mantenir al públic enganxat a la pantalla durant el seu pas per 'Gran Hermano VIP 7', ara semblen començar un nou episodi que entusiasma encara més els seus seguidors.

Cal recordar que ambdós van acceptar entrar a 'El Tiempo del Descuento' per a solucionar, en un principi, les diferències que tenien entre ells. Sens dubte, aquesta decisió ha marcat les seves vides i Adara, que va decidir sortir de forma voluntària de la casa, ja mostra el seu amor per l'italià a través de les xarxes socials.

La imatge que confirma el seu enamorament

Concretament, la ja exparella d'Hugo Sierra s'ha atrevit a publicar una imatge al seu perfil d'Instagram en la qual se li pot veure lluint la jaqueta que Gianmarco li va regalar quan va sortir de casa. Però per si això no fos suficient, la guanyadora del concurs ha escrit: «Encara fa olor a tu». I és que cal recordar que Gianmarco va impregnar-li la peça de roba amb el perfum que ell utilitza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todavía huele a ti @raulphoto

Una publicación compartida por ADARA MOLINERO (@adara_molinero) el

Així doncs, queda més palès que mai que Adara, ara sí que sí, està decidida a iniciar una veritable història d'amor amb el jove que, al seu torn, està disposat a marxar d'Itàlia per ella. Ara només caldrà esperar per saber el final d'aquesta història que, de ben segur, molts pagarien per seguir fins al final.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por ADARA MOLINERO (@adara_molinero) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari