Risto Mejide al seu programa 'Todo es mentira'

El comentari de Risto Mejide que ha incendiat la televisió

Ha sigut durant l'emissió de 'Todo es mentira'

Risto Mejide és una de les cares més conegudes de Mediaset després que comences a presentar el programa 'Todo es mentira' de Cuatro. En aquest programa d'actualitat han inaugurat una secció anomenada 'Los Jardines de TEM', molt similar al 'Defensor del Espectador' de 'Sálvame'.

L'encarregada de portar aquest nou projecte és Elsa Ruiz, qui trasllada les preguntes, dubtes o crítiques que els espectadors tenen sobre el programa i l'equip i Risto les contesten o opinen sobre elles. Aquesta circumstància ha sigut la que ha portat al presentador a fer un comentari que no ha agradat gens a l'audiència i que ha estat molt criticat.

El comentari que ha desencadenat la resposta poc encertada de Risto ha sigut el d'un home que deia: «A mi em molesta molt que Risto no vingui els divendres. Que expliqui el motiu».

La 'sobrada' resposta de Risto

El presentador no s'ha tallat un pèl i ha contestat amb tota la sinceritat possible, i potser també amb una actitud una mica de 'sobrat': «Per què no vinc els divendres? Perquè m'ho puc permetre» deia mentre somreia. Un comentari que la mateixa Elsa ha respost de manera irònica rient: «Molt bé, guanyant-se l'afecte de tota la gent».

A aquest comentari, un dels col·laboradors del programa, Antonio Castelo, ha volgut explicar que un dels seus companys de 'Zapeando' li va fer a ell exactament la mateixa pregunta que l'espectador i que en donar-li la resposta de Risto aquest va assegurar: «Quin geni!».

També et pot interessar...