IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Belén Sánchez, la desconeguda primera dona de Santiago Abascal

Ana Belén Sánchez va estar casada amb el polític de VOX des de 2002 fins a 2010

Ana Belén Sánchez i Santiago Abascal
Rostre d'Ana Belén Sánchez, primera dona de Santiago Abascal | Catalunyadiari.cat

 

Santiago Abascal, un dels polítics del moment, ha despertat un enorme interès després dels resultats electorals del partit que lidera, VOX, que s’ha convertit en tercera força política.

Però l’interès en Santiago Abascal traspassa l'esfera política i abasta fins i tot l’àmbit personal, generant molta intriga sobre la seva vida personal, com ja ha passat recentment amb polítics com Albert Rivera, amb la seva sonada relació i propera paternitat amb Malú, Pedro Sánchez o Gabriel Rufián, que està d’actualitat aquests dies per la seva ruptura sentimental amb la seva dona amb qui té un fill i l’anunci del casament amb la seva parella actual, a qui va conèixer als passadissos del congrés.

 

Abascal, casat dues vegades i amb quatre fills

De la vida privada d’Abascal però, poques coses se’n saben, més que la seva dona, Lidia Bedman, és una influencer amb més de 200.000 seguidors, i que tenen dos fills petits en comú. La parella es va casar per l’església el 2018 després de 3 anys de relació, però abans, Abascal havia compartit la seva vida amb una altra dona, Ana Belén Sánchez, amb qui va tenir també dos fills, de 14 i 16 anys actualment,  i de qui es va divorciar l’any 2010, després de 8 anys de matrimoni.

No se sap massa sobre aquella etapa de la vida del polític ni dels motius de la ruptura del matrimoni, només que van compartir la propietat i gestió d’una empresa privada que se’n va anar a norris, Hammer Hosteleria, que es dedicava al servei d'alimentació i begudes. Després de grans pèrdues, en què van invertir el patrimoni personal, l'empresa va haver de tancar i Abascal i Ana Belén van haver de fer front a diverses sentències judicials amb els corresponents acomiadaments de personal, unes càrregues financeres que els van fer perdre el seu habitatge.

No se sap si la parella va quedar tocada per aquest succés o va haver-hi altres motius perquè decidissin acabar la seva relació, la qüestió és que també van compartir militància política dins del PP, ja que el 2003, Ana Belén Sánchez es va presentar com a número 6 a l'alcaldia de Laudio. Durant el 2007, va ser la segona candidata del Partit Popular a Zuia, localitat a la qual també va concórrer en les eleccions de 2011 i del 2015. Actualment, Ana Belén es manté en l’anonimat i no se sap res de la seva vida actual, ni a què es dedica.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari