La reina Letícia durant la cerimònia d’obertura de les Corts al Congrés de Diputats (03-02-2020)

A la llum la doble moral de Letícia amb l'educació d'Elionor

La reina ha acudit en representació de la infanta Elionor a un acte protocolari a València

La princesa Elionor ha trobat la substituta perfecta pels dies en què li és impossible faltar a  classe: la reina Letícia. Sembla que des de la Casa Reial consideren que hi ha actes en els quals la presència de la futura hereva no és tan necessària i per això la seva mare exerceix com la seva representant.

El dia 3 de febrer la infanta va assistir a l’inici oficial de la nova legislatura i va faltar a l’escola. Aquest fet ha tornat a generar crítiques i s’ha qüestionat l’educació d'Elionor. Sembla que ara Letícia assistirà als actes que considerin ‘menys importants’ per evitar que es torni a repetir aquesta situació.

Això mateix ha ocorregut amb la visita que la infanta Elionor hauria d’haver fet a València amb motiu de l’entrega del premi Fundació Princesa de Girona a la categoria d’Investigació Científica. A causa de les seves obligacions escolars, ha sigut Letícia qui s’ha passejat per la Universitat Politècnica de València, on s’ha realitzat un taller amb estudiants universitaris i de secundària.

Durant la seva visita, Letícia ha prestat molta atenció als quasi 300 joves que presentaven els seus projectes innovadors per aconseguir una indústria tèxtil més sostenible i respectuosa amb el  medi ambient. Acompanyada pel ministre de Ciència, Pedro Duque, i del president de la Generalitat, Ximo Puig, ha recorregut totes les instal·lacions mostrant-se molt interessada en les noves idees.

Reina Letícia en la Universitat Politècnica de València al 2020
La reina Letícia passejant per les instal·lacions de la Universitat Politècnica de València | Twitter (@CasaReal)
 

Elecció d'un 'look' molt juvenil

Com si es tractés d'un homenatge a la seva filla, la reina ha escollit un 'look' molt juvenil combinant uns pantalons i una jaqueta de color rosa pal de la firma Hugo Boss i una camisa blanca de Carolina Herrera. A més, ha portat unes sabates de xarol i tacó que anaven a joc amb el seu conjunt.

També et pot interessar...