Joaquín Sabina en un concert de la seva gira a Madrid, gener 2020

Urgent: Joaquín Sabina operat d'urgència

El cantant va patir una caiguda dimecres en mig d'un concert i està sent operat del cervell

Joaquín Sabina va patir aquest dimecres un accident  en un concert en el Wizink Center de Madrid. Just en el moment en què  Joan Manuel Serrat  també estava en l'escenari, Sabina va caure d'aquest, des d'una altura de metre i mig.

En un primer moment, es va confirmar que Sabina tenia diverses fractures  en l'espatlla. «L'única cosa que puc traslladar és que té unes petites fractures en l'espatlla esquerra per la caiguda i s'ha de quedar en  observació, no sé si un dia o un parell de dies per a comprovar que està tot perfectament» explicava  Jesús Maraña, amic íntim del cantant.

Però ara, segons avança 'El Español', el seu estat de salut és molt més greu: l'artista està sent operat ara mateix a causa del traumatisme cranial que li va provocar la forta caiguda. Concretament, està sent operat a la Clínica Ruber Internacional de Mirasierra de Madrid per un hematoma intracranial i un vessament cerebral

Va caure de l'escenari

Aquest 12 de febrer, Sabina celebrava els seus  71 anys, però va haver d'abandonar el concert en un dia tan assenyalat amb cadira de rodes per una fatídica caiguda. En un moment donat, quan ja feia mitja hora que havia començat la seva actuació, va aproximar-se cap al fons de l'escenari, com que no hi havia prou llum, el cantant ha acabat caient. Ràpidament, un equip de sanitaris va acudir fins al lloc per assistir l'artista, i evacuar-lo amb una llitera. 

També et pot interessar...