Cayetano Martínez de Irujo arribant al funeral de Pilar de Borbó (08-01-2020)

Tornen a ingressar d’urgència Cayetano Martínez de Irujo

Fa anys que el fill de la duquessa d'Alba arrossega diversos problemes intestinals

Nou dur cop per Cayetano Martínez de Irujo, qui no sembla que pugui recuperar-se del tot dels seus problemes de salut. Fa anys el fill de la difunta duquessa d’Alba arrossega problemes intestinals, raó per la qual ha hagut de passar diverses vegades per quiròfan.

Segons informa ‘El País’, el genet s’hauria començat a trobar malament a Sevilla. Allà va  decidir que el millor seria anar a Madrid  per ser tractat pel seu equip mèdic  de confiança. Així, Cayetano  va entrar a la Clínica de la Luz de manera voluntària, però la gravetat de la situació ha fet que finalment hagi de ser ingressat.

Nou intervencions quirúrgiques 

Als seus 56 anys,  Cayetano Martínez de Irujo és un vell conegut de les intervencions quirúrgiques. El passat mes de setembre va haver de ser operat d’urgència per una obstrucció intestinal, i aquella es va convertir en la seva novena operació per aquest motiu.

Precisament aquesta última operació  i ingrés va ser el motiu del distanciament entre els seus germans: «Que els meus germans no vinguessin a l'hospital  a veure’m em va fer mal, és una falta d’humanitat de primer nivell. Només va venir Fernando, que va estar amb mi cada dia».

El 2014, un dels seus anys més durs 

L’any 2014 va morir la seva mare, la duquessa d’Alba. Aquell mateix any van començar els seus problemes intestinals. Dies després de la mort de la seva progenitora, el 20 de novembre, el genet va haver de ser operat  per primer cop.

Ara per ara, encara es desconeix quin és el diagnòstic  de l’últim ingrés o si haurà de tornar a passar per quiròfan  tan sols cinc mesos després de l’última intervenció. Tot i això, tot indica que haurà de passar uns dies en observació i així avaluar la gravetat  de la situació i les possibles solucions.

També et pot interessar...