Operen d'urgència a Cayetano Martínez de Irujo per una obstrucció intestinal

No és la primera vegada que el fill de la Duquessa d'Alba es veu afectat per aquest tipus de trastorn

Cayetano no passa per un bon moment personal | Esdiario

Cayetano Martínez de Irujo no està passant per un bon moment. Després que en alguna entrevista prèvia a la presentació del seu llibre confessés que havia estat addicte a la cocaïna i el sexe, ara es troba ingressat a causa d'una operació d'urgència.

Tal com es desprèn de les primeres informacions, el fill de la Duquessa d'Alba va ser intervingut la passada nit del dimecres 18 de setembre a causa d'una obstrucció intestinal. Aquesta no és la primera vegada que Cayetano pateix un problema similar i, en aquest cas, després de l'operació ja es recupera a planta. Ara, caldrà esperar el pas dels dies i valorar el diagnòstic del metge per a saber com es troba i evoluciona.

L'anunci de l'editorial

D'altra banda, l'editorial La Esfera de los libros, encarregada de la presentació del llibre 'De Cayetano a Cayetana', ha fet públic un comunicat en el qual s'informa de la suspensió de la presentació i es planteja una presentació posterior encara sense acordar. Tanmateix, la intervenció d'urgència del Duc de Salvatierra ha coincidit amb l'obertura al públic del Palau de Liria, escenari on va viure la seva difunta mare.

En aquest sentit, cal recordar que ell mateix ha manifestat en més d'una ocasió que no li agrada aquesta decisió presa per un dels seus germans i que, de fet, està convençut que a la seva mare tampoc. Sigui com sigui, el cert és que la vida segueix i, de moment, no pot fer gaire cosa més que no preocupar-se en excés, cuidar la seva salut intestinal i presentar un llibre que, de ben segur, donarà molt a parlar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari