Serrat desvetlla el secret millor guardat de Joaquín Sabina

Aquest enllaç reafirmarà una relació que es va iniciar fa més de vint anys

Joaquín Sabina
Joaquín Sabina prepara també un biopic | GTRES

No sabem si la intenció de Joaquín Sabina era portar en la màxima privacitat la decisió de casar-se amb la seva parella, Jimena Coronado, però Joan Manuel Serrat se li ha avançat i ha desvetllat la decisió més personal del seu amic.

La confessió arriba just quan Sabina i Serrat estan fent gira plegats per Llatinoamèrica i això els estaria portant a compartir molts moments i pel que sembla, confessions d'àmbit personal.

Segons apunta aquesta informació, Sabina li hauria demanat matrimoni a la persona amb la qual fa més de vint anys que comparteix una relació. Pel que sembla, seria un simple tràmit, perquè la parella ja porten dues dècades compartint habitatge a Madrid i gaudeixen d'una relació que els porta a compartir moltes estones plegats.

Jimena és musa d'inspiració del cantant

Jimena Coronado és filla de l'ex-President del Banc Central de Reserva de el Perú i a més, el cantant la considera la seva musa. Doncs en més d'una ocasió ha explicat que ha estat ella qui li ha inspirat moltes lletres i melodies que després ha convertit en els seus èxits musicals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari