Serrat desvetlla el secret millor guardat de Joaquín Sabina

Aquest enllaç reafirmarà una relació que es va iniciar fa més de vint anys
Joaquín Sabina prepara també un biopic | GTRES

No sabem si la intenció de Joaquín Sabina era portar en la màxima privacitat la decisió de casar-se amb la seva parella, Jimena Coronado, però Joan Manuel Serrat se li ha avançat i ha desvetllat la decisió més personal del seu amic.

La confessió arriba just quan Sabina i Serrat estan fent gira plegats per Llatinoamèrica i això els estaria portant a compartir molts moments i pel que sembla, confessions d'àmbit personal.

Segons apunta aquesta informació, Sabina li hauria demanat matrimoni a la persona amb la qual fa més de vint anys que comparteix una relació. Pel que sembla, seria un simple tràmit, perquè la parella ja porten dues dècades compartint habitatge a Madrid i gaudeixen d'una relació que els porta a compartir moltes estones plegats.

Jimena és musa d'inspiració del cantant

Jimena Coronado és filla de l'ex-President del Banc Central de Reserva de el Perú i a més, el cantant la considera la seva musa. Doncs en més d'una ocasió ha explicat que ha estat ella qui li ha inspirat moltes lletres i melodies que després ha convertit en els seus èxits musicals.

També et pot interessar...