Ana Rosa protagonitza una monumental bronca en directe

La presentadora de Telecinco ha mantingut una discussió amb Antonio Maestre
Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco
Ana Rosa Quintana discuteix en directe amb Antonio Maestre | GTRES

Molts periodistes estan sent criticats a Catalunya fins al punt a què alguns han estat assenyalats com a 'terroristes' en cartells que han aparegut penjats a Catalunya. Mayka Navarro, col·laboradora d'Ana Rosa és una d'elles.

  

La periodista Maika Navarro ha denunciat la dificultat que existeix per informar des del carrer a Catalunya, ja que normalment els periodistes de Madrid o d'altres llocs d'Espanya acostumen a ser increpats. «Hi ha dues companyes de la Sexta de baixa i Telecinco ara envia a tres persones al carrer, quan abans només anava la redactora i el càmera», ha comentat la periodista durant 'El programa de Ana Rosa' a Telecinco.

Ana Rosa creu que els periodistes pateixen més a Catalunya 

Aquestes paraules han iniciat una tensa discussió entre Ana Rosa Quintana i Antonio Maestre. Per començar, Antonio Maestre ha protestat i ha comentat que aquestes dificultats no solament passen a Catalunya, ja que també ocorre a Madrid. «Jo no puc sortir de casa per anar a certs llocs», ha comentat. «Tu saps el que em passaria si vaig a una manifestació unionista de Vox?», ha dit el periodista a Ana Rosa Quintana. «Tots tenim missatges de gent que són per a anar a la policia», ha contestat la presentadora afegint que «no és comparable una cosa amb l'altra». Aquesta resposta va iniciar una discussió amb Maestre qui se sorprenia i es preguntava «com que no és comparable? No ho serà per a vosaltres perquè no ho patiu!».

  

Ana Rosa ha intentat calmar la situació i explicar a Maestre que no és el mateix els comentaris o amenaces que un periodista pot rebre, que les situacions violentes que els reporters s'han trobat a Catalunya en les últimes setmanes.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari