Ana Rosa protagonitza una monumental bronca en directe

La presentadora de Telecinco ha mantingut una discussió amb Antonio Maestre
Ana Rosa Quintana discuteix en directe amb Antonio Maestre | GTRES

Molts periodistes estan sent criticats a Catalunya fins al punt a què alguns han estat assenyalats com a 'terroristes' en cartells que han aparegut penjats a Catalunya. Mayka Navarro, col·laboradora d'Ana Rosa és una d'elles.

  

La periodista Maika Navarro ha denunciat la dificultat que existeix per informar des del carrer a Catalunya, ja que normalment els periodistes de Madrid o d'altres llocs d'Espanya acostumen a ser increpats. «Hi ha dues companyes de la Sexta de baixa i Telecinco ara envia a tres persones al carrer, quan abans només anava la redactora i el càmera», ha comentat la periodista durant 'El programa de Ana Rosa' a Telecinco.

Ana Rosa creu que els periodistes pateixen més a Catalunya 

Aquestes paraules han iniciat una tensa discussió entre Ana Rosa Quintana i Antonio Maestre. Per començar, Antonio Maestre ha protestat i ha comentat que aquestes dificultats no solament passen a Catalunya, ja que també ocorre a Madrid. «Jo no puc sortir de casa per anar a certs llocs», ha comentat. «Tu saps el que em passaria si vaig a una manifestació unionista de Vox?», ha dit el periodista a Ana Rosa Quintana. «Tots tenim missatges de gent que són per a anar a la policia», ha contestat la presentadora afegint que «no és comparable una cosa amb l'altra». Aquesta resposta va iniciar una discussió amb Maestre qui se sorprenia i es preguntava «com que no és comparable? No ho serà per a vosaltres perquè no ho patiu!».

  

Ana Rosa ha intentat calmar la situació i explicar a Maestre que no és el mateix els comentaris o amenaces que un periodista pot rebre, que les situacions violentes que els reporters s'han trobat a Catalunya en les últimes setmanes.

 

També et pot interessar...