L'educació de la princesa Elionor, molt qüestionada: «És una vergonya»

Ella i la seva germana Sofia han assistit a l'obertura oficial de la legislatura, faltant un dia més a classe

La princesa Elionor fora del Congrés dels diputats en l'bertura de les Corts
La princesa Elionor ha presidit amb el seus pares, Felip i Letícia, l'inici oficial de la legislatura | Catalunya Diari

La princesa Elionor ha assistit aquest 3 de febrer al seu primer acte oficial de 2020. Després d'un mes de gener «net», i un 2019 ple d'actes públics, avui acompanya als reis Felip i Letícia a l'acte d'obertura de les corts, l'inici oficial de la nova legislatura presidida per Pedro Sánchez. 

La futura reina d'Espanya ha tornat a faltar un dia a l'escola per anar a un esdeveniment on eren els seus pares i on no ha hagut d'intervenir en cap moment. Es tracta novament d'un acte protocol·lari que ha tornat a generar crítiques, ja que una vegada més tornar a perdre el ritme de curs dels seus companys.  

La princesa Elionor i els seus privilegis educatius

Fa molt pocs dies, 'Vanitatis', explicava com la resta d'alumnes del seu centre va anar a una exposició dedicada al faraó Tutankamón a IFEMA. Un acte normal però que, segons constava el portal citat, no hagués estat estrany que no s'hagués produït per les constants excepcions en la seva vida escolar. «Alguns actes programats en l'agenda de la Casa Reial l'obliguen a perdre escola».  Li va passar amb l'entrega de les Medalles de l'Ordre del Mèrit Civil o l'entrega dels premis Princesa d'Astúries i Princesa de Girona. 

Ella no és l'única afectada, ja que Sofia, en un fet de difícil explicació, tampoc ha anat a l'escola. Mentre que l'hereva al tron estudia tercer d'ESO, la seva germana cursa primer en el mateix centre escolar, el col·legi privat Santa María de los Rosales de Madrid. 

Encara que tots sabem que quadrar l'educació d'una futura reina amb la seva agenda és complicat, cada cop són més les veus que qüestionen els seus privilegis, com per exemple que els reis poguessin parlar 30 amb l'equip directiu a l'inici del curs. No ajuda que per exemple hagin d'anar al Congrés dels Diputats tot un matí, perdent hores lectives, quan la seva presència no era realment necessària.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari