Anna Ferrer Padilla i Iván Martin a l'enterrament de l'àvia d'ella el 12 de febrer de 2020

Iván, l'heroi de la família de Paz Padilla en el seu pitjor moment

Parella d'Anna, filla de la presentadora, l'ha acompanyat en l'adeu a la seva àvia

Tota la família de Paz Padilla viu dies amargs després de la recent mort de la mare de la presentadora, Dolores, als 91 anys. Ella, els seus germans i també la seva filla, Anna Ferrer Padilla ploren la pèrdua del que era el pilar familiar. 

Especialment malament ho està passant la jove Anna que estava molt unida a la seva àvia. Així ho ha volgut demostrar en un emotiu missatge de comiat que ha penjat, acompanyat d'una foto, a les seves  xarxes socials. WENU P

Per sort, no ha hagut d'afrontar aquesta trista mort tota sola. En aquests dies durs, ha estat acompanyada per la seva parella, Ivan Martín. El jove li ha fet costat en tot moment, tant al tanatori com al funeral, i li dedicat en tot moment un gran nombre de gestos d'afecte  com s'ha pogut veure a diverses imatges.   

Qui és Iván?

Anna i Iván es van conèixer a l'abril, fent una de les seves passions compartides: un curs de  surf a Galícia. En aquests mesos han mantingut una discreta relació i ell s'ha mantingut en un segon pla, tot i que això no ha impedit que es faci públic que viu a  Barcelona

Ivan Martín a dins d'un vaixell
Ivan Martín és un amant del mar i la natura | Instagram

A més, és sabut que el jove surfer és un apassionat de la natura, a més d'estar començant a convertir en tot un influencer, gràcies a la seva relació però també la seva amistat amb famoses com Alba Díaz o Lucía Rivera. No obstant això, ja compta amb 22.000 seguidors a Instagram.  

També et pot interessar...