Noves dades sobre la mort de Fran Álvarez que compliquen encara més la investigació

Segons han afirmat familiars a ‘Sálvame’, la mort s’hauria produit la nit de divendres i no dissabte com tothom sospitava

Fran Álvarez amb una samarreta on es pot llegir ‘Belén Esteban’ (20-10-12)
Noves informacions apunten a una parada cardiorespiratòria com a causa de la defunció | GTRES

La mort de Fran Álvarez continua amagant molts misteris que a poc a poc van sortint a la llum. Els resultats oficials de l’autòpsia hauran d’esperar, però la família ja ha pogut accedir als resultats preliminars. El reporter Kike Calleja s’ha apropat als familiars i amics de Fran i ha explicat a ‘Sálvame’ unes noves dades que no acaben de quadrar amb la història que s’havia explicat en un principi.

Calleja afirmava que no podia explicar tots els detalls per respecte a la família, però si ha pogut confirmar que la mort es va produir divendres, i no dissabte com tothom creia: «Va ser divendres a la nit, i no dissabte, quan el van veure amb la xicota i van tenir una forta discussió». A falta de resultats oficials, els primers indicis apunten a una parada cardiorespiratòria, però Calleja ha pogut assegurar que «no va sofrir en cap moment».

Fran havia destrossat el mòbil després d'una discussió 

A més, assenyala que quan van entrar al domicili i van trobar el cos del cambrer, estava acompanyat del seu telèfon mòbil completament trencat, fruit de la baralla amb la seva xicota, Nuria. «Quan el van trobar van descobrir que tenia el telèfon mòbil i que l’havia destrossat després de la discussió. La seva parella va anar dissabte al matí a trucar a la seva porta, però ningú va contestar».

Aquesta nova dada que apunta que la defunció es podria haver produït divendres i no dissabte només fa que crear més dubtes, ja que les diverses versions sobre les últimes hores del cambrer són encara més difoses. «L’últim dia que alguns dels amics el van veure, tot i que no tenia molta relació amb cap, va ser el passat dijous quan el van veure en companyia de la seva xicota en un conegut bingo. Divendres a la nit es va produir aquella discussió i ningú el va tornar a veure».

Un amic i veí va veure llum a l'habitació de Fran diumenge al matí

Els dubtes augmenten amb les dades noves que es van coneixent. Per començar, un amic i veí de Fran assegura haver vist llum a casa seva el diumenge al matí, encenent-se al voltant de les vuit. Afirma que quan va tornar del carrer cap a les 12 del migdia, la llum ja estava apagada. Això suposaria que algú es trobava a casa de Fran després de la seva defunció, o bé que l’amic del cambrer va confondre l’habitació de la qual parlava.

Per altra banda, és d’estranyar que la seva parella truqués a la porta de Fran i es rendís ràpidament davant la seva negativa. A més, la defunció s’hauria produït divendres i el cos no va ser trobat fins diumenge. Crida l’atenció que la seva parella no intentés localitzar-lo insistentment, i que fos a causa de la seva absència a la feina la raó per la qual van finalment trobar el cos.

Una veïna de Fran ha parlat amb els col·laboradors de ‘Sálvame’ i ha assenyalat que la setmana anterior a la seva defunció el va veure amb molt bona cara. «Estava perfecte. Quan estava malament se li notava, estava com anat, se li distorsionava la cara». Aquesta mateixa veïna va ser la primera a assabentar-se de la mort, ja que va sentir els crits de la parella i la companya de feina de Fran: «El van trobar allà i van començar a cridar. Vaig escoltar a la xicota parlant amb qui estava cridant, dient que es van veure divendres a la nit, van discutir, va venir dissabte, no la va obrir i ella va marxar». Això explicaria la desesperació mostrada en Nuria durant el funeral de Fran, ja que al dolor de la mort se suma que les seves últimes paraules amb la seva parella van resultar ser una forta discussió.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari