Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Roca durant a presentació del restaurant 'Rocambolesc' el 2015

Jordi Roca sorprèn la xarxa amb el seu nou 'talent' ocult

El xef ha tret un somriure a la xarxa

Jordi Roca durant a presentació del restaurant 'Rocambolesc' el 2015
El nou vídeo de Jordi Roca ha tret un somriure a la xarxa | G3

Jordi Roca és conegut per ser un dels pastissers i xefs amb més èxit. Juntament amb els seus germans, Josep i Joan, regenta 'El Celler de Can Roca', un restaurant 3 estrelles Michelin. Ara, Jordi ha sorprès Twitter amb un nou vídeo inesperat on apareix tocant un piano de cua, o si més no això sembla, amb una dedicatòria: «Va per vostès». 

En el vídeo es veu al conegut cuiner tocant una peça de piano que enamora les oïdes. Jordi fa anar les tecles amunt i avall amb gran atenció i virtuosisme, però se li escapa el  somriure per sota el nas. En un moment donat, el que grava elvídeodecideix acostar-se al cuiner i dona la volta al piano fins que es posa al seu costat i destapa  el pastís. 

Sembla que el Jordi no domina el piano  tan bé com la cuina, ja que l'únic que toca és el botó d'engegat i de pausa del mòbil que està reproduint la sintonia. El  divertit vídeo ha generat moltes  reaccions i comentaris dels seus seguidors, als qui sembla que cada dia agrada més: «Que gran!», «ets genial» i «m'encanta» han estat algunes de les reaccions.

El cuiner segueix aprenent a conviure amb la seva malaltia

Fa uns mesos, el xef explicava en una entrevista pel programa 'Late Motiv' que pateix distonia, una malaltia minoritària que l'afecta en el seu dia a dia en el restaurant però amb la que està aprenent a conviure. Aquesta setmana penjava al seu perfil un vídeo amb la Vall d'Hebron Campus on explica la seva experiència.

També et pot interessar...