Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bigote Arrocet fotografiat a Madrid l'1 de febrer de 2020

La veritat que Bigote Arrocet ha intentat amagar a qualsevol preu

L'humorista haurà de sotmetre's a les proves d'ADN

Bigote Arrocet fotografiat a Madrid l'1 de febrer de 2020
L'humorista haurà de sotmetre's a les proves d'ADN| GTRES

Bigote Arrocet continua al focus dels mitjans. Aquesta vegada el jutge l'ha citat per segona vegada per prendre-li mostres d'ADN i comparar-les amb les que ja tenen d'Alexis Parcerisa Ledgard.

Alexis va demandar fa gairebé un any Arrocet assegurant que era el seu  fill. Ara la data de la vista oral s'acosta: el 17 de febrer a l'Institut Nacional de Toxicologia de Las Rozas, a Madrid.

Si no es presenta, el jutge aplicarà l'article 767.4 de la Llei d'Enjudiciament Civil i se'l declararà directament pare d'Alexis. De fet, Arrocet ja va evitar comparèixer davant el jutge la tardor passada per aquest assumpte.

Alexis no vol diners

Fernando Osuna, advocat d'Alexis, és expert en aquests tipus de litigis, amb èxits a l'esquena com el reconeixement de paternitat d''El Cordobés' o Javier Santos com a novè fill de Julio Iglesias. «Va contactar amb el despatx a finals de febrer d'aquest any per explicar-nos el seu cas. Entenem que hi ha motius més que suficients per creure'l i així ho hem comprovat», ha explicat a 'La Vanguardia'.

Segons l'advocat, Alexis no busca cap mena de compensació econòmica. Només vol que la justícia converteixi una veritat real en una veritat judicial. Va ser el 2016 quan Alexis va destapar per primera vegada la notícia a través dels mitjans de comunicació. Però Bigote Arrocet sempre ha rebutjat tal afirmació i no ha volgut respondre mai a la premsa sobre l'assumpte, tot i que alguna vegada se l'ha vist passejant junt amb Alexis. Falta veure com gestiona Arrocet aquesta segona oportunitat d'aclarir la història.

També et pot interessar...