YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

La trobada sorpresa que posa contra les cordes Fran Rivera

El torero va acudir com a convidat a la festa d'aniversari de la seva amiga María Jiménez

Fran Rivera va acudir a un esdeveniment pel dia de Sant Valentí
Fran Rivera s'ha retrobat amb la seva exdona | CEDIDA

Fran Rivera, feliçment casat amb Loudes Montes, va acudir amb la seva dona a la festa d'aniversari de María Jiménez, una molt bona amiga del torero. Tanmateix, per a la sorpresa de Rivera, la seva exdona i mare de la seva filla Tana, Eugenia Martínez d'Irujo, va acudir a la celebració.

María Jiménez va congregar a la seva casa de Chiclana de la Frontera molts rostres coneguts, però, segons sembla, el que va cridar més l'atenció va ser l'inesperat retrobament entre Rivera i Martínez d'Irujo, ja que, després d'haver mantingut una actitud distant, es van saludar amb cordialitat i van tenir un tracte bastant agradable. Aquest retrobament ha posat contra les cordes al torero, ja que feia molt de temps que no veia a la seva exdona. El secretisme sobre la seva relació s'ha mantingut durant molt de temps, des que Rivera està amb Lourdes Montes.

Discussions i baralles per la custòdia de la seva filla

En els últims anys, l'exmatrimoni ha tingut discussions bastant tibants. Mai han mantingut un tracte pròxim. Ara, pel bé de la seva filla haurien decidit fer les paus. L'any 2012, Francisco va reclamar la custòdia de Tana i això va derivar en un dur enfrontament entre els dos, fins al punt de no parlar-se en un bon temps. La relació, com era d'esperar, va ser molt parlada en mitjans de comunicació i premsa rosa.

Tanmateix, després d'aquesta inesperada retrobada, sembla que el bon tracte i la cordialitat s'ha afermat entre els dos. Probablement aquest acostament que s'ha vist en l'aniversari de María Jiménez, ja havia començat a germinar després del petit problema de salut que va tenir Tana, que va patir desmais.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari