YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La gran enemiga de Pilar Rubio que torna i fa trontollar la seva carrera

Sara Carbonero podria tornar aviat a Espanya si Iker Casillas, el seu marit, decideix presentar la seva candidatura a president de la RFEF

Pilar Rubio podria tornar a combatre contra Sara Carbonero pel protagonisme mediàtic | Cedida

Si hi ha dues presentadores, dones de jugadors de futbol, que despertin un gran interès en la premsa rosa tant pel seu treball com per les seves vides personals només poden ser Pilar Rubio i Sara Carbonero. Des que Sara i Iker van marxar a viure a Porto la pugna mediàtica va quedar congelada. Tanmateix, Carbonero i Rubio podrien desenterrar aviat la destral de guerra per combatre pel protagonisme.

Casillas està interessat en presidir la RFEF

Sí, perquè, segons sembla, l'exporter estrella del Reial Madrid s'està plantejant de manera seriosa presentar la seva candidatura per a president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que actualment ostenta Luis Rubiales.

El fet que Iker es reunís fa uns dies amb antics companys de la selecció ja va suscitar rumors sobre aquest tema i avui guanyen rigor perquè s'ha filtrat la informació en diversos mitjans que Casillas ja hauria mostrat el seu interès al Consell Superior d'Esports (CSD). De ser així, la família Carbonero Casillas, que té dos fills, tornaria a Espanya de manera definitiva i més encara si fos elegit president de la RFEF, un càrrec pel qual també es presentaran suposadament Mariano Rajoy i Albert Rivera. Així mateix, el retorn de Sara suposarà la repressa de les armes per part de Pilar. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari