El criticat gest de Ramos en ple partit que no li perdonarà ni Pilar Rubio

És el jugador més expulsat de la història del futbol a Espanya

Sergio Ramos en el photocall de la premiere del seu documental
Sergio Ramos, criticat per la seva darrera actuació en un partit | Catalunya Diari

Un petit gest o imatge pot provocar tota una muntanya russa d’emocions o problemes entre una parella. Aquest podria ser el cas de Sergio Ramos i Pilar Rubio. Després que ella felicités l’aniversari a la seva excunyada, ara ell ha fet quelcom durant un partit de futbol que ha generat molta controvèrsia i no ha agradat gens a la presentadora que sent vergonya per l’actuació del seu marit.

Sergio Ramos la fa bona de nou al terreny de joc

Aquest diumenge, el Reial Madrid va guanyar 4 a 1 al camp de l'Osasuna, a Pamplona, després de ser eliminats de la Copa del Rei. Tot i que no tot van ser flors i violes, ja que el capità va haver de suportar càntics en contra d’ell, «Ramos, mor-te», mentre que l’àrbitre no va veure el que va fer, al contrari que la resta d’espectadors. I és que, quan encara anaven empatats, Ramos va fer una duríssima entrada a Rubén García de l’Osasuna. De targeta vermella.

Tanmateix, ni l’àrbitre ni el VAR van veure res. Així, Sergio Ramos no va ser expulsat i va marcar el segon gol del Madrid. Però les imatges són prou clarificadores i els aficionats han criticat el marit de Pilar Rubio per la seva actuació. A més a més, cal recordar que Ramos té un temperament difícil i és el jugador més expulsat de la història del futbol a Espanya.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari