Sergio Ramos podria ingressar en presó per un delicte contra el medi ambient en reformar el seu xalet

El criticat gest de Ramos en ple partit que no li perdonarà ni Pilar Rubio

És el jugador més expulsat de la història del futbol a Espanya

Un petit gest o imatge pot provocar tota una muntanya russa d’emocions o problemes entre una parella. Aquest podria ser el cas de Sergio Ramos i Pilar Rubio. Després que ella felicités l’aniversari a la seva excunyada, ara ell ha fet quelcom durant un partit de futbol  que ha generat molta controvèrsia i no ha agradat gens a la presentadora que sent vergonya per l’actuació del seu marit.

Sergio Ramos la fa bona de nou al terreny de joc

Aquest diumenge, el  Reial Madrid  va guanyar 4 a 1 al camp de l'Osasuna, a Pamplona, després de ser eliminats de la Copa del Rei. Tot i que no tot van ser flors i violes, ja que el capità va haver de suportar càntics en contra d’ell, «Ramos,  mor-te», mentre que l’àrbitre no va veure el que va fer, al contrari que la resta d’espectadors. I és que, quan encara anaven empatats, Ramos va fer una duríssima entrada  a Rubén García de l’Osasuna. De targeta vermella.

Tanmateix, ni l’àrbitre ni el VAR van veure res. Així, Sergio Ramos no va ser  expulsat i va marcar el segon gol del Madrid. Però les imatges són prou clarificadores i els aficionats han criticat el marit de Pilar Rubio per la seva actuació. A més a més, cal recordar que Ramos té un temperament difícil i és el jugador més expulsat de la història del futbol a Espanya.

També et pot interessar...