Crisi a la família Ramos – Rubio: la fotografia de Pilar que no agradarà gens a Sergio

La col·laboradora de 'El Hormiguero' ha compartit una publicació on ha felicitat a Vania Millán, exdona de René Ramos

L'empresa catalana s'ha encarregat de tots es detalls del gran esdeveniment

Sergio Ramos torna a ser notícia, i no només per haver perdut el partit contra la Reial Societat i, per conseqüència, haver quedat fora de la competició de la Copa del Rei. En aquesta ocasió ha estat Pilar Rubio, amb qui actualment espera l'arribada del seu quart fill, qui ha generat polèmica arran de l'última fotografia que ha compartit a xarxes socials.

La fotografia de la polèmica

En ella, la presentadora apareix juntament amb Vania Millán, exdona de René Ramos, el germà de Sergio i cunyat de Pilar. «Moltíssimes felicitats, la meva estimada @vaniamillan! Espero que la vida et regali tot el bo que et mereixes», escrivia la col·laboradora de 'El Hormiguero' per acompanyar la publicació.

Pilar Rubio continuava de la següent manera: «Som molt afortunades de tenir-te al costat i poder gaudir de tu, de la teva generositat, de la teva bondat, del teu talent i de la teva forma de ser... Ets una 'superwoman'!!! T'estimem!!!».

La relació entre Vania Millán i René Ramos és complicada

Encara que la publicació sembli d'allò més innocent, el cert és que podria ser que la instantània hagués posat fi al bon rotllo familiar. I és que, malgrat que la model no té mai una mala paraula per al seu exmarit, la relació entre ella i René Ramos és un xic complicada.

A aquest fet se li ha de sumar que actualment el germà del jugador del Reial Madrid també està esperant un fill amb la catalana Lorena Gómez. Per la seva banda, Vania Millán va confessar fa poc que no podia tenir fills.

En aquest sentit, la model es va pronunciar sobre la futura paternitat del seu exmarit: «Doncs mira, aquí René m'ha colat un gol», bromejava Millán, afegint que «en realitat és quelcom que tant ella com jo volíem, com jo segueixo volent».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari