Gerard Piqué i Shakira a la Caja Mágica a la final de la Copa Davis (24-11-19)

Piqué consuma la seva venjança cap a Sergio Ramos i Pilar Rubio

Shakira ha actuat a la final de la Super Bowl, un important esdeveniment esportiu seguit per milions d’espectadors arreu del món

Gerard Piqué i Sergio Ramos traslladen la seva rivalitat fora dels terrenys de joc. Els centrals del FC Barcelona i el Real Madrid van defensar la mateixa samarreta a la Selecció Espanyola, però a la seva vida personal els futbolistes tenen una competició que caps dels dos vol perdre.

Sergio Ramos i Pilar Rubio són una de les parelles del moment. L’any passat la seva boda va ser un dels esdeveniments de l’any, i fa uns dies la presentadora va anunciar que estava embarassada del seu quart fill d'una curiosa manera, davant de milions de persones que estaven veient la televisió en aquell moment. El futbolista, per la seva banda, passa una davallada professional després de ser incapaç de vendre una promotora immobiliària on havia invertit 6,5 milions d’euros.

Shakira i Piqué, una de les parelles més influents del moment 

Piqué tampoc poc queixar-se. Tot i que Shakira ja va explicar la seva raó per la qual mai es casarà amb el futbolista, la seva relació segueix avançant entre els constants rumors de separació i viuen una feliç vida amb els seus dos fills. Professionalment, els negocis de Piqué fora del futbol semblen estar funcionant tot i haver perdut una gran quantitat de diners en el procés, i la seva Copa Davis va ser tot un èxit, amb victòria d’Espanya inclosa.

Ara, però, sembla Piqué i Shakira han fet un pas endavant per convertir-se en la parella més influent del moment. La colombiana va passar el seu aniversari-i el del seu marit- donant una increïble actuació a la final de la Super Bowl, l’esdeveniment esportiu més seguit dels Estats Units.

L’artista s’ha convertit en una de les cantants del moment després de la seva actuació on barrejava l’anglès i l’espanyol i on no han faltat els seus èxits més coneguts. Ha compartit l’escenari amb Jennifer López, i a elles s’han unit els famosos artistes Bad Bunny i J Balvin, fet que ha posat la representació de la comunitat llatinoamericana davant de milions d’espectadors.

Així, Piqué ha avançat Sergio Ramos en el seu terreny personal, convertint-se juntament amb Shakira en la parella del moment. Sembla que tot i l’embaràs de Pilar Rubio i les victòries del Reial Madrid, ara és Shakira qui està en boca de tothom, i Piqué no podria estar més orgullós de la seva parella.

També et pot interessar...