Shakira i Gerard Piqué en un posat

Shakira revela per sorpresa el motiu ocult pel qual no es casa amb Piqué

La cantant ho ha explicat en una entrevista que s'ha fet viral a les xarxes

Shakira i Gerard Piqué són una de les parelles més mediàtiques i més conegudes internacionalment, potser per això són també el focus constant d'especulacions i rumors sobre la seva relació, molts d'ells sovint són sobre una suposada ruptura. Ara fa poc, apareixia una vident que pronosticava que aquest 2020 seria l'any que la colombiana i el català posaran punt final a la seva relació.

10 anys de relació i dos fills

Tot i les especulacions i després de 10 anys de relació, la carismàtica parella ha tingut dos fills Milán i Sasha. Ara però, s'ha conegut  quin és el motiu pel qual Shakira i Piqué no estan casats. La cantant ha confessat en una entrevista al '60 minutes' de la CBS que  té por del matrimoni. En un vídeo que s'està fent viral a través de les xarxes socials es pot veure com la colombiana assegura que no vol casar-se perquè no vol que Piqué la vegi «com la seva dona, sinó més aviat com la seva amant, la seva xicota».

Shakira afegia amb picardia que «és com  aquella fruita prohibida, prefereixo mantenir-lo atent i que pensi que tot és possible depenent del seu comportament». En el vídeo es pot veure també la reacció del futbolista del Barça, que no pot evitar somriure, tot mostrant la compenetració i la bona sintonia  que la parella ha tingut des de l'inici de la seva relació.

També et pot interessar...