Pilar Rahola i Juan Carlos Girauta col·laborant al 'Todo es mentira' de Risto Mejide

Esbroncada en directe entre Rahola i Girauta: «N'estic fins als collons»

Risto assumia el paper de mediador i aconseguia una abraçada final dels tertulians

Màxima tensió al 'Todo es mentira' de Risto. Juan Carlos Girauta i Pilar Rahola han protagonitzat una forta esbroncada tot discutint sobre el discurs de Montserrat Bassa, portaveu d'ERC al Congrés, i la seva polèmica frase a Pedro Sánchez durant la votació d'investidura: «M'importa un 'comino' la governabilitat d'Espanya». Enmig de la tertúlia, Girauta, exmembre de C's, ha esclatat contra la periodista catalana: «N'estic fins als collons que em trepitgis quan parlo». «Doncs rasca-te'ls», responia Pilar Rahola.

El cabreig de Girauta anava en augment mentre la periodista continuava defensant la «injustícia» que Dolors Bassa estigui empresonada «per intentar fer un procés polític democràtic».  «És que no es pot parlar amb tu. O em deixes parlar o parlaràs tu sola», etzibava Girauta a Rahola, advertint-la que li costa molt «tractar-la amb la cordialitat» amb la que sempre s'han tractat.

Risto, entre l'espasa i la paret

I entre tanta batussa, Risto feia més que mai de presentador, assumint el paper de mediador entre tots dos: «Intentem respectar els torns de cadascú. Totes les opinions són respectables». De fet, el català acabava l'espai amb un consell als protagonistes: «No hi ha idea política per la qual valgui la pena perdre una amistat»

L'abraçada postconflicte

Sembla que els esforços de Risto donaven fruit per segons i la col·laboradora de TV3 i l'ex de Ciutadans protagonitzaven l'abraçada de «les paus». «És una abraçada entre les dues Espanyes», deixava caure Risto, en l'intent de treure ferro a l'assumpte i calmar l'ambient. Aconseguia, almenys, el somriure momentani dels dos tertulians.

També et pot interessar...