La candidata popular per Barcelona a les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo

Cayetana Álvarez esclata en directe contra Àngels Barceló: «M'has dit gossa!»

La periodista ha entrevistat a la diputada popular abans de la investidura

Els tres dies que ha durat la investidura, que permetran aquest cop sí Pedro Sánchez formar govern, han estat per la crispació, els retrets i els insults dins el Congrés. Aquest ambient s'ha traslladat als estudis de la Cadena SER minuts, en una  tensa entrevista d'Àngels Barceló a Cayetana Álvarez de Toledo, prèvia a la segona sessió. 

I és que la diputada del PP abans de començar ha volgut recriminar unes paraules prèvies de la periodista. Tot i que li deia que la respectava per «permetrem participar en aquesta tertúlia en la seva entrada a la política», criticava que parlés de la dreta com una «gossada famolenca».

Encara que Barceló negava que aquestes fossin les seves paraules exactes, Álvarez de Toledo insistia que sí. «Crec que ho has dit i una gossada és un grup de gossos que és com dir-me gossa», exclamava.

Discrepàncies semàntiques

La mà dreta de Pablo Casado  tirava del diccionari de la RAE per definir gossada com un conjunt de gossos utilitzats en una cacera. La rèplica de la presentadora de 'Hoy por hoy' era que volia fer referència a les pressions i amenaces a diputats del PSOE o el de Teruel Existe perquè canviessin el vot. «Conjunt d'aquells que persegueixen acarnissament una persona o grup», així definia Barceló una gossada. 

També et pot interessar...