L'empresa catalana s'ha encarregat de tots es detalls del gran esdeveniment

Vídeo: Pilar Rubio confirma la notícia bomba d'una manera inesperada

Només faltava la confirmació dels protagonistes

Quan toquen campanes, senyal de festa! Ja feia dies que corria el rumor que Pilar Rubio i Sergio Ramos podrien estar esperant el seu quart fill, però cap dels dos protagonistes ho havia confirmat. El futbolista va fer saltar les alarmes quan al partit de la Supercopa va celebrar el penal que va marcar amagant-se la pilota sota la samarreta, gest que fan molts jugadors simulant una panxa.

Tot i això, ni ell ni Pilar Rubio ho havien anunciat alt i clar, com sempre havien fet anteriorment amb els seus altres tres fills, i és que aquesta vegada ho han volgut fer d'una forma diferent i molt original. La col·laboradora de l'Hormiguero ha aprofitat la seva secció setmanal al programa per donar la notícia i així fer partícips a tots els espectadors del seu estat.

Vestida totalment de blanc i amb la cara maquillada del mateix color, el programa a començat a projectar a la seva panxa un vídeo de l'evolució de la gestació d'un bebè. Seguidament la col·laboradora anunciava que així era, que estava embarassada i ha sigut felicitada tant per Pablo Motos com per Bonnie Tyler, la convidada de la nit.

És aviat per conèixer el sexe del bebè

Pilar Rubio reconeixia emocionada que «encara no és tan gran però que ho serà». Bonnie Tyler li deia que «com podia estar tan prima?» i ella responia: «Perquè no arribo ni a tres mesos encara, és molt poquet temps, i encara no sé ni si és nen o nena».

També et pot interessar...