Shakira i Jennifer López actuant a la Super Bowl de 2020 a Miami

El gest viral de Shakira en plena Super Bowl que ningú va entrendre i té explicació

La colombiana i Jennifer López han omplert l'estadi d'adrenalina i sensualitat

El tron de reina de la Super Bowl d'enguany és compartit.  Shakira i Jennifer López van protagonitzar la que alguns consideren la millor actuació de la història de l'esdeveniment esportiu per excel·lència als Estats Units, tot i la triomfada de 'Maroon 5' el passat 2019. Onze minuts de glòria, orgull llatí i sensualitat durant el descans del partit, que despertaven passions a Miami. A més, la química entre les dues dives saltava a la vista.

La colombiana i la del Bronx van convertir el 'halftime show' en una descàrrega d'adrenalina, compartint escenari amb reis del rap com Bad Bunny i J. Balvin a l'escenari. I més gran era la sorpresa quan  debutava al micro la filla de J.Lo amb Marc Anthony, Emme Maribell, amb només 11 anys. La nena, de pares artistes, es marcava un 'Let's get loud' mà a mà amb la seva mare i lluint una bandera de Puerto Rico, causant sensació entre els espectadors. Però el veritable viral de la Super Bowl se l'emporta Shakira amb una llengota.

La llengota de Shakira deixa el món en xoc

No ha estat la minifalda vermella i lluent o els moviments d'infart de la parella de Piqué el que més eufòria ha causat a la xarxa, sinó un peculiar gest amb la llengua que Shakira dedicava a càmera. Entre 'Loba', 'Whenever whenever', 'Chantaje' i 'Waka waka', l'artista treia la llengua tot fent un soroll tribal  durant el show, imatge que ha generat una allau de 'memes' i mil i una interpretacions

Alguns usuaris ens han tret de dubtes, tot i que hi ha dues versions que encaixen amb el gest. Un d'ells explica que Shakira va voler retre homenatge a la comparsa 'Son de Negro', del carnaval de Barranquilla, terra natal de la colombiana, i que el gest recordaria  la manera com els esclaus negres es burlaven dels seus amos  amb moviments facials i corporals exagerats.

L'altra explicació respondria, en canvi, a l'origen libanès que Sakira té per part de pare. I segons aquesta versió, la cantant s'hauria marcat un 'zaghoruta' gest típic que expressa felicitat durant una festa. Sigui com sigui, es tractaria d'una picada d'ullet de Shakira als seus orígens enmig d'un  show amb el qual revalida el seu lloc al 'top' de dives del món.

 

També et pot interessar...