Shakira prepara les maletes: Gerard Piqué no pot més

El jugador podria prendre molt aviat una decisió dràstica que canviaria la seva vida

Gerard Piqué és conscient que aquests són els seus últims anys com a jugador de futbol professional. Ell mateix ho ha confirmat en diverses ocasions, que no es veu jugant moltes temporades més i que li agradaria retirar-se estant al seu màxim nivell. A més, Piqué té molts negocis i compromisos professionals més enllà del futbol, pel que no tindrà cap problema el dia que vulgui penjar les botes.

En els últims mesos, el fet que Piqué pugui deixar el futbol ha guanyat cada vegada més pes. Molts seguidors del FC Barcelonacreuen que últimament el defensa té més el cap en les coses de fora que en l'equip. Atendre a tots els compromisos que li generen els altres projectes han fet que el futbolista hagi entrenat en diverses ocasions sense dormir el temps suficient, cansat, i a vegades això s'ha vist reflectit en el seu rendiment. A això se li suma que la temporada de l'equip blaugrana no està sent del tot bona i Piqué és un dels principals senyalats. I això a Shakira no li està agradant massa.

Fins ara, i amb Ernesto Valverde a la banqueta, Piqué podia anar una mica a la seva bola, ja que aquest li permetia anar a tots els actes i compromisos que tenia fora de l'equip. De fet, així es va veure al documental 'Match Day', on el central explicava el dia que, estant a Nova York, el tècnic no els deixava anar a una festa. «Anirem igualment» va ser la seva contundent resposta.

Quiqué Setién no és tan permissiu com Valverde

Ara, però, amb l'arribada del nou entrenador, Quique Setién, les normes han canviat i ja no és tan permissiu com Valverde. Un clar exemple és que l'altre dia els va fer entrenar sota la tempesta i una càmera va captar un moment on Gerard Piqué es queixava de la situació: «Per menys hem cancel·lat entrenaments».

Als seus 33 anys, les possibilitats de Piqué per firmar un últim contracte suculent s'esgoten i moltes de les opcions impliquen fer les maletes. A més, cal destacar que la seva relació amb la directiva no és bona, i els seus ànims cada cop estan més a baix.

Evidentment, la seva parella, Shakira, coneix tota aquesta situació i després de tants anys vivint a Barcelona potser té ganes de seguir veient món. Ha arribat ja el moment? Potser aquesta sigui la millor decisió que poden prendre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari