Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rocío Flores

Rocío Flores envia un missatge als seus seguidors després d'operar-se

S'ha sotmès a una intervenció bucal, de la qual, no es coneixen més detalls

Rocío Flores, la filla d'Antonio David Flores, ha volgut respondre als seus seguidors després que aquest dimecres saltessin les alarmes per la publicació d'una imatge seva ingressada en un hospital.

Tot i que va ser ella mateixa qui va publicar aquesta imatge,  no va donar explicacions de què li passava i quins eren els motius que l'havien portat a acudir al metge. La que també és filla de Rocío Carrasco i néta de Rocío Jurado, ha volgut resoldre tots els dubtes aquest mateix dijous i ha publicat unes històries a Instagram explicant què estava succeint.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Una intervenció bucal

En aquest sentit, Rocío ha explicat que s'ha sotmès a una intervenció bucal i que, com van haver d'anestesiar-la de forma total, ha hagut de passar la nit ingressada. Això no obstant, ha assegurat que es troba molt bé i que aquest dijous ja li han donat l'alta i descansa a casa seva amb la seva família. Paral·lelament, Rocío ha volgut agrair la quantitat de mostres de suport que ha rebut per part dels seus seguidors i, també, la tasca que ha dut a terme el seu metge maxil·lofacial durant la seva intervenció.

Sembla doncs que la filla de l'exconcursant de 'GH VIP' ha tingut un descuit amb la seva salut després que fa unes setmanes es fes pública la seva bona ratxa professional com a 'coach' nutricional. Tal com ella va mostrar al seu perfil d'Instagram, ha aconseguit ascendir de categoria en la seva empresa i segueix aconsellant a les persones a dur un estil de vida saludable, segons les pautes de la firma per la qual treballa.

També et poden interessar...