La presentadora catalana que podria substituir a Christian Gálvez

La catalana podria convertir-se en el nou rostre de 'Pasapalabra'

'Pasapalabra' torna a Antena 3,  la cadena on es fa anys es va començar aquest format i ho fa després que el Tribunal Suprem obligués a Telecinco a cancel·lar la seva emissió. L'estrena del programa es farà ben aviat motiu pel qual s'estan preparant els últims detalls, entre ells el més important: trobar un nou presentador.

Atresmedia ha aconseguit fer-se amb el programa que ha donat uns resultats d'audiència tan bons a la competència i és per això que Mediaset va decidir moure fitxa i blindar el contracte del presentador de 'Pasapalabra' per excel·lència, Christian Gálvez,  així doncs, queda vinculat a la cadena amb el nou format 'El Tirón'.

Anna Simón, el nom que sona amb força

Davant d'aquest fet, la cadena continua a la cerca de la persona que serà el nou rostre del programa. En els últims dies, el nom de la catalana Anna Simón ha anat prenent força i s'especula que la col·laboradora de 'Zapeando'  podria convertir-se en la presentadora del mític i popular programa. De ser així, es podruiria un canvi radical de registre al format.

Simón ja s'ha convertit en un dels rostres visibles d'Atresmedia on ha participat coma  col·laboradora al programa de Pablo Motos, 'El Hormiguero', i des dels seus inicis participa a 'Zapeando'. Si es confirmen els rumors,  la catalana passarà a tenir el seu propi programa on haurà de demostrar que és capaç de llegir les preguntes tan ràpid com ho han fet els seus antecessors. De moment, encara haurem d'esperar per conèixer qui és el nou rostre de 'Pasapalbra'.

També et pot interessar...