Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Les cinc parelles concursants de 'La isla de las tentaciones'

Andreína, de 'La isla de las tentaciones', ja va posar vermell Jordi Cruz

El xef Jordi Cruz va confessar que li resultava molt familiar la cara de la noia

El programa 'La isla de las tentaciones'no està deixant indiferent a ningú i la seva popularitat és tal que, fins i tot, els seus protagonistes ja passen a ocupar algunes de les notícies de la premsa rosa del país. Una de les temptadores més populars és Andreína Veliz, una veneçolana que demostra haver entrat amb més força que mai al concurs.

Ara bé,  aquesta no és la primera vegada que la periodista es decideix a participar en un programa de televisió, ja que també ho va fer a 'Masterchef 4'.  En aquella ocasió no va tenir tanta sort i no va arribar a formar part de participants principals del programa, això no obstant, sí que va protagonitzar una escena que va transcendir durant diverses setmanes.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Jordi Cruz va confessar que li resultava molt familiar la cara d'Andreína

I és que el xef Jordi Cruz va confessar que li resultava molt familiar la cara d'Andreína. Davant aquest dubte, la participant va dir-li que:  «Sóc periodista i he treballat en televisió, però potser et sona la meva cara perquè he estat portada de la revista Interviú». Sense dubtar-ho dues vegades, Cruz va agafar el seu telèfon mòbil i va buscar la portada en la qual apareixia l'aspirant a formar part del concurs.

Imatge d'Andreína a 'Masterchef 4'
La concursant va provar sort a TVE | TVE

Davant la sorpresa de tothom, el xef va confirmar que Andreína sí que havia estat portada d'aquesta popular i ja desapareguda revista per adults. Després de la seva sorpresa, l'altre xef i membre del jurat de 'Masterchef', Pepe, va exclamar: «Quina calor que fa a la cuina si us plau». Està clar que els dos programes no tenen res a veure, però Andreína sembla convençuda a obrir-se camí en el panorama televisiu espanyol i està disposada a tot per aconseguir-ho. De moment, s'haurà de veure si finalment aconsegueix enamorar a algun dels concursants de 'La isla de las tentaciones'.

 

També et poden interessar...