Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rubén, participant a 'La Isla de las tentaciones'

El secret ocult de Rubén de 'La isla de las tentaciones'

Un dels grans protagonistes del programa és gigoló i cobra 400 euros l'hora

'La isla de las tentaciones' està complint totes les expectatives dels seus seguidors. No van passar gaires dies perquè Fani, una de les concursants amb parella, fos seduïda pels encants de Rubén. Després del primer gran escàndol dins del programa, ara s'ha fet públic una nova dada polèmica precisament amb Rubén com a protagonista. I és que el portal 'Jaleos' ha descobert que és un gigoló de luxe. 

Sota el sobrenom de Raúl Madrid, aquest jove de 32 anys ofereix els seus serveis sexuals a través de la companyia Elite Male, una agència «exclusiva, seriosa i discreta de gigolós de luxe i acompanyants masculins». En el seu perfil, a més de les seves fotos destaca la seva definició com «un atractiu esportista» que treballa com assessor financer.  Expliquen que sempre les seves clientes «impressiona amb la seva naturalitat i confiança en si mateix», el seu «enginyós sentit de l'humor» i per ser «elegant i molt seductor». 

Un acompanyant sexual tan complet havia de tenir un preu concorde a la seva categoria. Per gaudir d'ell, les interessades han de pagar 400 euros l'hora o 2.000 per tota una nit.  Si volem compartir els seus serveis en parella, haurem d'abonar un suplement de 150 euros i ens oferirà un massatge eròtic.    

El seu passat com a futbolista i televisiu

Entre les seves qualitats també es destaca el seu  domini de diversos idiomes, el portuguès, l'italià i el polonès, tot gràcies al seu passat com a futbolista. I és que després de passar per diversos equips a Espanya, sobretot per Madrid i la Comunitat Valenciana (arribant a debutar a Segona amb el Llevant), va iniciar una carrera internacional per Itàlia, Suïssa, Paraguai i Polònia. 

Retirat des de 2014, va provar sort com a entrenador de nens però ràpidament va decidir fer un gir a la seva vida professional. A més de com gigoló, ja va iniciar la seva aventura televisiva a Telecinco sent un dels  molts personatges que han passat per 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.    

També et pot interessar...

  • Álex, de 'La Isla de las tentaciones', enxampat amb una de les concursants del programa
  • Melani Soler, la catalana que ha revolucionat ‘La isla de las tentaciones’