Emotiu homenatge de Vador Lladó a la seva mare morta per càncer

Ha compartit el seu últim adéu a les xarxes socials

Vador Lladó ha sigut durant anys un dels rostres més coneguts i estimats del panorama comunicatiu català. Fos en un programa matinal de ràdio o en un magazín de tarda televisiu, el periodista sempre ho afronta amb un somriure i molta alegria, però fa poques hores ha confirmat el que segurament és el cop més dur de la seva vida: la mort de la seva mare. 

El presentador mataroní donava a conèixer la trista notícia a través d'un emotiu missatge a les seves xarxes socials. Recordava com ha perdut la seva lluita contra el càncer plena de «valentia i perseverança». 

Una gran pèrdua però que mantindrà viva dins el seu cor

Amb un dolç homenatge, ha destacat totes les lliçons de vida i valors que els ha ensenyat a ell, al seu pare, als seus germans i als nets la seva «'Tote' estimada». Encara que és un «trist desenllaç», explica que sempre la mantindran «viva als nostres cors»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adéu mare, gràcies per una vida entregada als teus, gràcies per la teva generositat, el teu carinyu, gràcies per ser-hi sempre quan t'he necessitat. La vida serà molt més difícil sense tu, però el teu llegat perdurarà en totes les noves generacions d'aquesta família. Aquest final ens ha colpejat molt fort a tots, massa fort, hem perdut la lluita contra el càncer en poc temps però ens has demostrat una valentia i perseverança exemplar lluitant dia a dia per plantar-li cara a l'enfermetat i malgrat el trist desenllaç segueixes i seguiràs molt viva als nostres cors. Ens has donat a tots una lliçó de vida mare, allà on vagis guarda'm un lloc. Un petó molt sentit del pare, els fills i els nets que es queden sense la seva “Tote” estimada. Has estat una persona fantàstica ens sentim molt afortunats de venir d'on venim i dels valors que ens has ensenyat carinyu. No et tocava marxar mare, et trobarem a faltar cada dia de les nostres vides. T'estimo molt mami.

Una publicación compartida de Vador Lladó (@vador_llado) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari