Casillas formarà part de l'staff del Porto

Emotiu missatge d'Iker Casillas mesos després de patir un infart

El porter ha volgut reconèixer el treball dels doctors que el van ajudar

Senzillesa i humilitat són dues de les característiques que millor defineixen a Iker Casillas. El que fos porter del Reial Madrid i la Selecció Espanyola ha assistit a un acte a l'Hospital Sao Joao d'Oporto, on el van atendre quan va patir l'atac de cor, a mostrar el seu agraïment als metges que el van ajudar i als 174 metges en pràctiques per la seva contribució en el món de la medicina.

«El que és difícil és lidiar amb l'enorme responsabilitat de cuidar dels altres»

Conscient que és gràcies a ells que segueix viu després de l'infart que va patir al maig de l'any passat, Casillas els dedicava unes boniques paraules: «El difícil no és jugar davant de 70.000 o 80.000 persones, el que és difícil és operar a algú que ha patit un atac de cor, és lidiar amb l'enorme responsabilitat de cuidar dels altres».

Dirigint-se als joves que comencen a partir d'ara la seva aventura a l'hospital, el marit de Sara Carbonero ha ressaltat la professionalitat dels metges més veterans: «Aquest és un moment important per a vosaltres. Aprendreu molt i els metges amb més experiència us ensenyaran el millor camí cap a aquesta brillant professió».

Ja recuperat, Casillas mira amb ulls llunyans aquell passat 1 de maig que el va apartar del futbol després de sentir un fort dolor al pit durant els entrenaments amb l'Oporto. Tot i això, el porter té molt present el suport que ha rebut en tot moment.

 

També et pot interessar...