URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

La nova parella de Jaume Asens podria ser una conegudíssima actriu catalana

Ja fa temps que es deixen veure junts, però sembla que els rumors han corregut per tot el Congrés dels Diputats

Segons sembla, les parelles entre artistes i polítics cada dia agraden més. Els últims van ser Malú i Albert Rivera, una relació que va tardar a ser confirmada i que, el dia d'avui, ja esperen per a ser pares. Doncs ara, segons sembla, ja corren rumors pel Congrés dels Diputats sobre una possible nova parella

 

Tal com ha publicat 'Jaleos del Corazón', els dos protagonistes que podrien haver iniciat una relació sentimental serien Leticia Dolera i Jaume Asens, actriu, guionista, escriptora i directora de cinema per una banda, i representant d'En Comú Podem al Congrés per l'altra. I tots dos catalans. 

 

Ja s'han deixat veure alguna vegada en públic

Segons s'ha pogut saber, la seva relació ja faria alguns mesos que està en marxa, però la qual encara no han volgut confirmar. Tot i això, no han tingut cap mena de vergonya en mostrar-se els dos junts en públic, com ja va mostrar el mateix Asens a través del seu perfil d'Instagram. 

 

 

En aquest 'post', Jaume va voler elogiar agrair la feina que Leticia havia fet en la sèrie 'Vida Perfecta': «Sense cap dubte, el millor de la sèrie és que et fa riure. A mi em costa riure amb el cinema, i Leticia Dolera m'ha fet riure com feia temps que no ho feia davant d'una pantalla». 

 

A més, hi afegia un to amorós amb un missatge per a felicitar-la pel seu aniversari: «Leti, avui el dia del teu aniversari et dic gràcies per fer-me riure. Per la intel·ligència del teu guió, interpretació i direcció». 

 

També et pot interessar...