Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toñi Moreno a 'MYHYV'

Augmenten els rumors d'una possible relació entre Toñi Moreno i Nagore

La popular presentadora va trencar a mitjans de l'any passat amb la cantant Rosana

Toñi Moreno ja és mare de la seva primera filla Lola i ja va poder entrar en directe aquest mateix dimecres al seu programa de Cuatro, 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Després d'explicar el dur tràngol que va haver de passar per a donar a llum a la nena, Toñi i Nagore, la seva substituta mentre estigui de baixa maternal, van demostrar que tenen una relació d'allò més especial. Tan especial que, fins i tot, són ja molts els rumors els quals parlen d'una possible relació entre ambdues.  Cal recordar que Toñi va trencar a mitjans de l'any passat amb la cantant Rosana i que, per la seva banda, Nagore va fer el mateix amb la periodista catalana Sandra Barneda.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Una trucada en directe molt emocionant

Ara, que les dues estan solteres, sembla que la seva complicitat ha anat en augment i els rumors d'una relació sentimental entre elles cada vegada cobra més força. Això no obstant, elles sempre han dit que només són bones amigues i que tenen una excel·lent relació dins i fora del plató del programa. Nagore va rebre la trucada de Toñi en directe i li va donar pas d'una forma molt especial. «He de parlar amb una persona que per a nosaltres és molt especial, és la dona amb més vida del programa. Et trobem molt a faltar i... hola mare!».

A més a més, la presentadora substituta no va poder aguantar-se les llàgrimes i Toñi va preguntar-li: «Per què t'emociones gordi? Que vols intentar-ho tu també?». Davant això, Nagore va respondre que: «No, perquè et trobo molt a faltar i perquè t'estimo». «Jo també. T'admiro molt».  Així doncs, només caldrà esperar que passi el temps per saber si, finalment, dues de les cares més conegudes de Cuatro acaben i segellen aquesta relació amb una bonica història d'amor.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No es mi mejor foto ... pero si mi mejor momento !!!! Quiero compartirla con vosotros solo para homenajear a los profesionales de la sanidad que tenemos en nuestro país. Qué importante es encontrar una sonrisa en un quirófano, cuando solo eres una persona llena de miedos!!!! ... que te cojan de la mano y te transmitan la seguridad que necesitas para afrontar lo desconocido. El miedo solo se combate con amor.!!!! Quiero darles las gracias; a la Doctora Nuria Pérez del Hospital Vithas Nisa de Aravaca , por ser mi ángel durante todo el embarazo. Si no hubiese sido por ella y por su equipo... madre mía!!!! Cuanta lata he dado!!!! . Y ahora, en el último tramo, quiero darle las gracias a la doctora Patricia Marín y su equipo (en la foto), del Hospital Vithas Nisa Castilleja de la Cuesta, que me han permitido estar cerca de mi familia en un momento en el que necesitas sentirte rodeada. @ginemed_ tiene un equipo de profesionales que además son maravillosas personas. GRACIASSSSS!!!!! Ahora me toca afrontar mi mayor reto en la vida : ser madre. Me entregaré en proteger la intimidad de mi hija , y lucharé cada día para procurarle su felicidad. Ahí es nada!!! Todo un reto !!!!! Gracias a todos por vuestros mensajes ... los estoy contestando poco a poco ... os pido paciencia. Gracias a todos mis compañeros por su cariño. La vida es para soñarla.

Una publicación compartida por Toñi Moreno (@tmoreno73) el

També et poden interessar...

  • Els problemes físics de Toñi Moreno en la recta final del seu embaràs
  • El curiós motiu del nom que ha escollit Toñi Moreno per la seva filla