L'esquela de la infanta Pilar encèn tots els rumors

Un detall ha sorprès als membres de la Casa Reial

Han passat més de dues setmanes des de la mort de la infanta Pilar, germana del rei emèrit Joan Carles I, als 83 anys. Malgrat això, la seva mort torna a estar d'actualitat per culpa d'una dada a la seva esquela. En aquesta, s'esmenta que el funeral tindrà lloc el pròxim 31 de gener a la Catedral de l'Almudena de Madrid, a les 19.00 hores. 

Sorprèn, i més entre els membres de la Casa Reial, que en el document s'hi vegi reflectit el nom d'una de les seves exnores, Winston C. Carney, qui va estar casada amb Juan Gómez-Acebo. En canvi, no hi ha ni rastre d'altres nores de la infanta Pilar. És el cas de Laura Ponte, qui va contraure matrimoni amb Luis Beltrán Gómez-Acebo, o Mónica Martín i Nadia Halamandari, les dues exdones de Fernando Gómez-Acebo.

c

Esquela de Pilar de Borbón
Esquela de la infanta Pilar, publicada a ABC | ABC.

Aquesta omissió de noms a l'esquela ha encès els rumors. En aquest sentit, s'ha arribat a dir Winston C. Carney i Juan Gómez Acebo es podrien haver reconciliat. Però segons ha confirmat 'Vanitatis', els dos continuen separats, tot i que es porten de meravella. Aquest mateix mitjà donava a conèixer el possible motiu de l'aparició de Winston a l'esquela: la infanta Pilar sentia autèntica devoció per la seva exnora.

És per aquest afecte que les dues es tenien que es va considerar oportú que el nom de Winston sortís al costat de les seves dues nores de la infanta: Bárbara Cano i Andrea Pascual.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari