La infanta Sofia, el rei Felip VI, la princesa Leonor i la reina Letizia, asseguts en una taula, en un moment de la videoconferència

La princesa Elionor escull el pitjor vestit possible per la seva primera aparició pública de l'any

La princesa ha acudit amb els seus pares i la seva germana a l'acte d'obertura de les corts

La princesa Elionor ha estat la gran protagonista aquest 3 de febrer. L'heretera a la corona ha participat en el seu primer acte oficial de 2020 acompanyant els seus pares, els reis d'Espanya, i la seva germana Sofia a l'acte d'obertura de les Corts. Si bé la princesa ja ha estat qüestionada per la seva presència en aquesta mena d'actes, el seu estilisme tampoc ha conquerit el públic.

L'estilisme general de la família Reial va deixar molt a desitjar. Tant la reina Letícia com Elionor i la infanta Sofiatapaven els seus conjunts amb abrics negres que no deixaven veure els seus vestits i que, a més, semblaven més idonis per acudir a un funeral.  A més, la monarca també va afegir una capa negra que no acabava de combinar amb l'ocasió.

La família Reial decepciona amb el seu estilisme 

Quan es van desprendre dels abrics les mirades es van posar en la princesa Elionor, destacant pel seu cridaner vestit de color vermell.  La persona que escull els seus conjunts, però, no sembla que s'hagi posat a pensar molt sobre l'aparició de la princesa: no ha dubtat en repetir el mateix vestit que va portar la seva última aparició pública.

Elionor va aparèixer amb el mateix vestit amb el qual se la va poder veure per últim cop, a l'entrega dels Premis Princesa de Girona: una peça de color vermell combinada amb botons daurats que li donen un estil elegant. El conjunt, però, ja no sorprèn després de veure'l tres mesos després.

Letícia i Sofia s'han mantingut al marge amb un estil més senzill. La infanta ha lluït un vestit blanc amb estampats de quadres negres i un llaç negre a la cintura, que li donava un toc molt discret en comparació amb la seva germana. La reina, per la seva banda, ha decidit combinar amb la seva filla petita i també ha apostat per un vestit blanc de màniga llarga, el qual ha sabut combinar amb unes sabates amb estampat de serp.

També et pot interessar...