La reina Letícia no ha volgut saludar la infanta Cristina en el funeral de Pilar de Borbó

El gest de Letícia amb la infanta Cristina que ha incomodat tota la Casa Reial

La monarca ha evitat creuar mirades amb la seva cunyada

El funeral de la infanta Pilar de Borbó, que va morir el passat 8 de gener, ha tingut lloc al Reial Monestir de L'Escorial aquest dimecres, 29 de gener. A les exèquies han acudit tots els membres de la família reial per acomiadar-se de la germana de Joan Carles. Com és habitual en el protocol reial, Felip VI i la reina Letícia han sigut els últims en entrar al temple després de saludar els quatre fills de la duquessa de Badajoz, que els esperaven a l'entrada, transmetent-los el seu afecte.

A l'interior del temple han esperat la seva arribada la resta de convidats, d'entre els quals hi havia la infanta Cristina, que s'ha traslladat des de Moscou per assistir al funeral de la seva tieta, acompanyat de Joan Carles, Sofia i la seva germana, la infanta Helena. Felip i Letícia han saludat, paral·lelament, la reina emèrita dels Països Baixos, Beatriu d'Holanda, i han agraït que hagi assistit.  Poc després han fet dos petons a Joan Carles i Sofia.

Cristina imita l'actitud de la seva cunyada

El moment d'alta tensió ha arribat quan Letícia ha passat per davant de Cristina. La reina ha evitat creuar mirades i no l'ha saludat. Uns segons de fredor que també ha transmès la infanta, qui alhora ha eludit la mirada de la monarca.

També et pot interessar...