Esclata la tensió entre el Felip i Letícia per culpa de la família de la reina

La reina segueix defenent la llibertat d'expressió dels membres de la seva família

No és sorpresa per a ningú el saber que la situació política a Espanya no està en un dels seus millors moments. Tot i que, per fi, s'ha consolidat un nou govern, s'han hagut de superar molts recents obstacles per arribar fins aquest punt.

El mateix passa amb l'harmonia interna de la Casa Reial, concretament, entre el matrimoni del rei Felip VI i la reina Letícia. Tot comença, segons han avançat des de 'Periodista Digital', perquè la germana de la reina és obertament simpatitzant de l'actual president socialista del govern espanyol, Pedro Sánchez.

La petició de la Casa Reial a la germana de Letícia

Això no seria un problema si no fos perquè precisament entre Sánchez i la Casa Reial no hi ha una bona i fluida relació. Per tant, han estat diverses les fonts que han confirmat que la simpatia de la germana de la reina envers Sánchez podria estar provocant cert malestar en la família. De fet, apunten que seria possible que la Casa Reial li hagués demanat a la reina que demanés a la seva germana que no es pronunciés de forma pública sobre la seva ideologia política.

Aquesta petició, això no obstant, sembla que no l'ha fet molta gràcies a la reina, la qual, està disposada a preservar la llibertat d'expressió de la seva família, ja que ells no formen part de la corona espanyola. Més enllà d'aquest nou conflicte familiar reial, cal recordar que fa uns mesos també van sorgir problemes relacionats amb el bàndol Ortiz-Rocasolano.

El protagonisme de Carla Vigo, la neboda

En aquella ocasió les disputes van arribar de la mà de la neboda de la reina, Carla Vigo, la qual s'havia manifestat obertament republicana i havia augmentat de forma considerable la seva presència a les xarxes socials. A més a més, es va arribar a plantejar la possibilitat que Carla fos una de les participants de la pròxima edició de 'Supervivientes'. Evidentment, la seva popularitat no va agradar gens a la Casa Reial i, d'igual forma, es va sol·licitar que rebaixés la seva presència pública.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari