Felip i Letícia paren els peus a la seva familiar més polèmica

Haurien pres mesures després de saber que estava negociant la seva entrada a 'Supervivientes'

La reina Letícia i el rei Felip prenen mesures contra un familiar
La reina Letícia i el seu marit, molt enfadats pel comportament d'un familiar | Catalunya Diari

 

El rei Felip i la reina Letícia sempre han cuidat molt la seva intimitat i no són gens amics de les filtracions indesitjades ni que es coneguin certs aspectes de la família reial. Tant és així que haurien pres mesures dràstiques contra un dels seus familiars més pròxim que els està donant massa maldecaps, la neboda de la reina Letícia Carla Ortiz.

 

 

Els reis no toleren més el seu comportament

La filla de la difunta Érika Ortiz, que fa poc ha complert els 18 anys, és una usuària molt activa a les xarxes socials, i diu la seva sempre que pot, mostrant-se políticament incorrecte o fins i tot a favor de la República, comportament que no ha agradat gens a Casa Reial i per la qual cosa ha estat qualificada d'incontrolable per part de la família reial.

Els esforços de Letícia i Felip per integrar-la en el seu cercle familiar i que tingui relació amb les seves cosines Elionor i Sofia no haurien estat suficients, ja que Carla Vigo hauria trencat la confiança de la seva tieta parlant a ‘Viva la vida’ de la seva família materna.

Però la cosa no queda aquí, ja que segons el portal Cotilleo.es, Carla Vigo estava negociant la seva participació en el ‘reality’ ‘Supervivientes’, quan li va arribar aquesta notícia a la Casa Reial i els reis van dir 'fins aquí', i van haver d’intervenir per evitar-ho.

 

La seva participació a 'Supervivientes', sent gravada 24 hores al dia amb tot el que comportaria, hauria estat massa exposició pública per la neboda de la reina, i els reis van témer que se n’anés de la llengua i expliqués massa intimitats de la seva família, o fins i tot de les seves filles, així que Letícia i Felip van decidir parar els peus a Carla Vigo i impedir la seva presència en el citat ‘reality’, empitjorant i desgastant encara més la seva relació, que ja estava tocada.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari