La germana de Letícia, enxampada d'incògnit on menys t'esperes

Va anar amb la seva parella, Robert Gavin, a la festa posterior als Goya

Telma Ortiz sortint de la festa post goya
Telma Ortiz va coincidir a la sortida amb Elsa Anka i Remedios Cervantes | Catalunya Diari

La gala dels premis Goya, celebrada el passat dissabte 25 a Màlaga, va tornar a ser un aparador perquè els famosos; molts actors, actrius i directors però també d'altres mons, lluïssin els seus millors estilismes. Una d'elles, encara que va ser de les que va estar més amagada, va ser la germana de la reina Letícia, Telma Ortiz. 

Un cop es van repartir els premis, amb 'Dolor y Gloria' d'Almodóvar com la gran guanyadora, es va realitzar una festa post cerimònia, com ja és habitual en aquesta mena d'esdeveniments. En aquesta ocasió van ser l'actriu Paz Vega i el seu marit Orson Salazar els amfitrions d'un sarau on la mitjana dels Ortiz Rocasolano va assistir amb la seva parella, l’advocat irlandès Robert Gavin.

Paper discret de la germana de la reina

Ells van ser només dos dels assistents a la festa, celebrada al palau malagueny del Limonar, que va comptar amb la presència de personatges com Belén Rueda, Alejandro Albarracín, Pablo Alborán o Jon Kortajarena. Tot i això, Telma Ortiz i el seu xicot van optar per mantenir un senzill segon pla tant durant la festa com l'entrega de premis i no es van poder captar imatges de tots dos plegats.

L'ampli espai del lloc escollit pels amfitrions de la festa els va permetre gaudir-ne d'una manera discreta. A més, hores abans, tots dos van optar per no trepitjat la catifa vermella de la cerimònia. Finalment, només a la sortida es van poder captar unes instantànies de Telma, saludant i acomiadant-se, d'unes conegudes com Remedios Cervantes i Elsa Anka 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari