Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gonzalo, Christofer i Álex a 'La isla de las tentaciones' reaccionant als petons entre Fani i Rubén (21-01-2020)

«Estefanía!»: El crit viral de Christofer a 'La isla de las tentaciones' que s'ha colat als Goya

Un assistent als Premis Goya va protagonitzar un dels moments més esperats de la nit, abans d'anunciar la guanyadora a Millor actriu protagonista

L'èxit de 'La isla de las tentaciones', el nou programa de Telecinco, és indubtable. De fet, aquesta setmana es va viure un dels moments més virals d'aquesta primera edició del format: el moment de Christofer cridant el nom de la seva parella Fani en descobrir que li havia posat les banyes, «Estefaníííía!». Una escena de les més recordades en el que el programa porta d'edició, per tots els  'memes' que s'han produït després d'emetre's les imatges.

El rossò del moment ha sigut tal, que fins i tot es va colar ahir durant la gala dels Premis Goya 2020.  Just quan s'anava a anunciar el nom de la guanyadora al Premi Goya a la Millor actiu protagonista, un dels assistents, identitat del qual no es coneix, va entrar en escena.

En el precís instant on s'esperava escoltar el nom de la guardonada —que va resultar ser Belén Cuesta—, es va sentir un  crit de fons que va recordar al desesperat Christofer a 'La isla' just de veure com la seva parella Fani s'enrotllava amb Rubén, un dels concursants. En el moment en què es va sentir «Estefaníííía!», es va poder reflectida la sorpresa d'alguns dels assistents a la cerimònia que no entenien el que estava passant, però a la vegada, es va poder veure com altres, que sí que sabien el perquè d'aquest nom en veu alta, intentaven que no se'ls hi escapés el riure.

El  moment s'ha tornat viral a Twitter, i en el vídeo es pot veure com dues de les nominades, Penélope i Greta, arriben a girar-se per veure d'on prové el so. Però això no és tot, sinó que també es pot sentir perfectament com a alguna de les encarregades de donar el premi se li escapa el riure, així com a Belén Cuesta, que també sembla que faci l'intent d'aguantar-se el riure.

També et pot interessar...

El moment de Christofer a ‘La isla de las tentaciones’ que tothom imita