Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gonzalo, Christofer i Álex a 'La isla de las tentaciones' reaccionant als petons entre Fani i Rubén (21-01-2020)

El moment de Christofer a ‘La isla de las tentaciones’ que tothom imita

Més de 3 milions d'espectadors van unir-se per veure el moment més esperat de concurs

‘La Isla de las tentaciones’ s’ha convertit en el programa estrella de Telecinco. Ahir, milions de persones es van unir per veure l’anhelat moment on Christofer descobria la infidelitat de Fani, la seva parella.

3,1 milions d’espectadors  van presenciar les fogueres on les i els concursants observaven i comentaven les cites de la seva parella amb els solters i solteres de l’illa. Amb un 23’5% de share,  l’emissió d’ahir es va convertir en el programa més vist de l’any.

La xarxa s'uneix per l'«Estefania Challenge»

Però sens dubte, el moment més esperat de la gala era la reacció de Christofer als petons-i alguna cosa més- de Fani amb Rubén, un dels solters de l’illa. El share va arribar al 40% quan el concursant va veure els vídeos i va sortir a córrer per la platja mentre cridava: «ESTEFANIAAAAAAAAAAAAA».

Si bé els ‘memes’ i bromes sobre el moment no van faltar, aquest cop les xarxes s’han atrevit també amb un nou ‘challenge’. El que primer va començar amb gent cridant «Estefania» des dels seus balcons, va acabar amb l'«Estefania Challenge»: sortir a córrer per qualsevol lloc mentre crides aquest nom a ple pulmó.

Diversos internautes s’han atrevit a comparar aquest fet amb la victòria d’Espanya al Mundial de 2010, argumentant que aquest esdeveniment «mou i uneix més» el país que el gol d’Iniesta que va donar la victòria a Sud-àfrica.

El cert és que feia molt de temps que les xarxes no es posaven d'acord per crear un nou ‘challenge’, i aquest cop el repte ha superat fins i tot les fronteres del nostre país sota un mateix lema: «Tots sóm Christofer».

Entre els llocs fins a on ‘ha arribat’ Christofer, trobem València, Alacant, Sevilla, Mallorca, Tenerife, Romania, Finlàndia i fins i tot Mèxic. Sembla que ‘La isla de las tentaciones’ és el programa que Telecinco necessitava, i és probable que Mediaset estigui planejant una segona edició després que ahir Mònica Naranjo anunciés que ara mateix es troben «a l’equador» del concurs.

També et pot interessar...