Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Les cinc parelles concursants de 'La isla de las tentaciones'

Enxampats: La foto que ho capgira tot a 'La Isla de las Tentaciones'

Fani i Christofer han sigut fotografiats junts

Cada setmana que passa, 'La isla de las tentaciones' ens sorprèn més que l'anterior, no tot és com sembla, i hi ha molts rumors que afirmen que totes les parelles ho han deixat i que la majoria han comès una infidelitat. Els espectadors però, de moment, només coneixen la deslleialtat de Fani a Christofer amb Rubén.

Instagram ens està revelant moltes pistes. Tal com ja hem confirmat en notícies anteriors, Álex Bueno està sortint amb una futbolista del Torrelodones, el que significa que ho ha deixat amb Fiama a part d'haver cancel·lat la seva boda. Gonzalo i Susana han eliminat les seves fotos junts i s'han deixat de seguir a les xarxes socials, d'igual manera que la majoria de parelles.

Una fotografia filtrada ho canvia tot

Dels que fins ara no sabíem res era de Christofer i Fani, encara que després de la infidelitat d'ella al segon programa, tothom es podia imaginar que la seva relació s'hauria acabat. Però una publicació filtrada ens podria fer veure que, al contrari del que la gent es pensava,  aquesta parella podria seguir junta.

Twitter ha mostrat una fotografia de la setmana passada on es veu als dos protagonistes junts. Tot i que és des de lluny, se'ls pot identificar perfectament caminant l'un al costat de l'altre i a ell sostenen l'abric de la noia. Potser després del programa han decidit seguir el seu camí per separat sent amics o potser segueixen junts, però el que està clar és que sigui el que sigui se segueixen veient després de tot.

També et pot interessar...