IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Letícia rep un cop molt dur: perd temporalment a la seva mà dreta

Uns motius personals allunyaran de la feina la seva estilista, Eva Fernández,

La reina Letícia patirà un petit contratemps durant les pròximes setmanes o potser mesos. I és que la que és la seva estilista personal, Eva Fernández es veurà obligada deixar la seva feina com a mà dreta de la monarca durant un temps. 

Diferents mitjans han confirmat que la que és la persona clau per haver convertit a Letícia en tota una icona de la moda té uns problemes personals que li impedeixen continuar treballant momentàniament amb la reina. Haurem d'esperar per acabar de veure com afecta aquest fet als futurs 'looks' de la monarca i a si es produeix un canvi temporal de l'estil tan elegant i personal que totes dues porten creant juntes des de finals 2015, moment on Fernández va començar a treballar per Letícia.

A l'espera de trobar una substituta

En aquests cinc anys plegats, Eva Fernández ha aconseguit fer més trencador encara més un estil que tot i modern, era molt més convencional quan era vestida majoritàriament per Felipe Varela. A més, el seu vincle al llarg dels anys ha superat amb escreix el d'una simple relació professional, convertint-se en veritables amigues. 

La mateixa reina o Casa Reial no haurien de trigar a anunciar, si algun altre professional ocupa durant un temps la vacant deixada per Eva Fernández. Davant dels nombrosos coneixements de moda i estil que ha adquirit amb la seva ajuda, potser la reina Letícia pren la decisió que, ja que es tracta d'una situació temporal, pot encarregar-se ella mateixa d'escollir que es posa per anar als seus múltiples esdeveniments públics. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari