Samuel Eto'o podria tenir una filla desconeguda de 20 anys

L'exparella del futbolista reclama l'atenció de la figura del pare per la seva filla Erika

Samuel Eto'o
Samuel Eto'o és citat per la justícia | CatalunyaDiari

L'exfutbolista camerunès Samuel Eto'o podria tenir una filla de 20 anys, segons afirma la presumpta mare al mitjà 'La Vanguardia'. L'exparella d'Eto'o, Adilensa Dee Dee, s'hauria quedat embarassada el febrer de l'any 1999, quan els dos tenien  tan sols18 anys, i mentre ell encara formava part de la plantilla del Real Madrid com a davanter.

Erika, la filla de Samuel Eto'o i el mateix futbolista es veuran les cares

Segons el relat d'Adilensa, en el moment que li va explicar la novetat al futbolista, ell mateix va acabar amb la relació de parella sense voler saber res més d'ella. Nou mesos més tard, quan l'Erika tenia 15 dies, es van presentar les dues a la Ciutat Esportiva del Real Madrid, lloc on estava entrenant el futbolista. «La va veure, la va agafar i se'm va emportar al seu cotxe perquè ningú ens veiés. Ens va portar de tornada a Alcorcón prometent que es faria càrrec de la nena facilitant-me un telèfon per contactar amb ell».

Dee Dee explica al mateix mitjà que el número no existia i que durant els primers anys de l'Erika, va intentar contactar amb ell per tots els mitjans possibles, sense rebre mai cap resposta. «Era impossible localitzar-ho, em deien que no constava el seu domicili, la qual cosa és absurd. Té una sang freda al·lucinant» afirma la progenitora.

Ara, vint anys després, i amb una altra filla de 16 anys entremig, ha reunit les forces possibles per acudir als tribunals amb Fernando Osuna, un dels advocats amb més coneixement del país. El passat juliol, el jutge va establir un patró de 1.400€ mensuals per l'alimentació de la noia, tot i que la mare de l'Erika encara no ha rebut ni un mes.

L'Erika estudia magisteri a la Universitat i ha passat per una extirpació de ronyó i una altra d'escoliosi. Ara, la seva mare es manté tranquil·la perquè està segura que ho aconseguirà, ja que després de mitja vida tirant endavant amb dues nenes, només vol la justícia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari