Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Les cinc parelles concursants de 'La isla de las tentaciones'

El crit viral del moment arriba a 'Operación Triunfo'

Nía no ha entès l'origen del crit que s'ha escoltat entre el públic

Imatge de Nia, concursant d'Operación Triunfo 2020
El crit del moment es cola a 'Operación Triunfo' | GTres

Està més que clar que 'La isla de las tentaciones' està causant furor i s'ha situat com un dels programes més vistos del que portem d'any. A més, el crit de 'Estefanía' de Christofer és ja tot un fenomen viral.

Si aquest cap de setmana l'escoltàvem als Goya, aquesta passada nit li ha tocat el torn a la segona gala d''Operación Triunfo'. En un moment donat de la nit, mentre Roberto Leal entrevistava a Nía i Anajú que eren les següents en cantar, el presentador  preguntava a Nía que d'on venia el seu nom. La noia explicava que el seu nom real és Estefanía, i que agafant l'última part del nom ha volgut crear el seu nom artístic.

Ha passat en dues ocasions

Quan la jove va pronunciar el seu nom, es va sentir a una persona del públic cridar el nom 'a lo Christofer' fent una clara al·lusió a 'La isla de las tentaciones'. Davant la cara de la jove de no estar entenent el que estava passant, Roberto va assegurar que «no té res a veure amb tu. És que el públic veu la tele i aquestes coses. Ella és Nía.  La gent que no estigui entenent res a casa que ho mirin a Twitter, que no això no té res a veure amb tu».

Més tard, quan el jurat del programa havia de valorar l'actuació de Nía, Portu va tornar a utilitzar l'expressió, pel que la jove va preguntar: «Però què és el que passa amb Estefanía? Ho han dit i m'han deixat pensant-hi tota l'estona». «Ja t'ho explicarem» va contestar Roberto Leal per tancar el tema.

També et pot interessar...