Olvido Hormigos, condemnada a pagar 30.000 euros a Alessandro Lequio

La justícia ha dictaminat a favor del col·laborador i de la seva parella, María Palacios

La justícia ha fallat en contra d'Olvido Hormigos. Ara, haurà d'indemnitzar a Alessandro Lequio i a la seva dona, María Palacios, per una entrevista en la revista 'Lecturas' on cometia un delicte d'intromissió il·legítima a la intimitat dels demandants.

L'exregidora i la revista hauran de pagar a la parella una indemnització de 30.000 euros. El jurat opina que: «El que hi hagués hagut altres informacions anteriors sobre possibles infidelitats de Lequio quan tenia altres parelles estables, i no les hagués desmentit, no implica que no tingui reservada aquesta faceta de la seva intimitat».

Una polèmica entrevista a 'Lecturas'

Tot apunta que el jutge va prendre aquesta decisió tenint en compte «l'especial circumstància en què es va produir l'entrevista a Hormigos, quan els demandants es trobaven  esperant el naixement de la seva filla». A més, també s'estableix que María Palacios «no pot veure's privada d'aquest dret —intimitat— per ser esposa del Sr. Lequio, o per treballar per a la revista Hola!, o per haver donat reportatges anteriors sobre el seu matrimoni o embaràs».

María Palacios i Alessandro Lequio
María Palacios i Alessandro Lequio han guanyat el judici | Catalunya Diari

Els magistrats han tingut en compte que en la revista Lectures «del 20 de juliol de 2016, la Sra. Hormigos, no sols ratifica el declarat en el programa Salva'm Deluxe respecte de la seva infidelitat amb el Sr. Lequio, sinó que, al seu torn, dóna detalls sobre aquesta», per la qual cosa, la revista hauria sobrepassat el dret a la informació en acompanyar l'entrevista de «titulars sensacionalistes i morbosos» tal com es recull en la sentència, «amb un exemplar de la novel·la eròtica de la Sra. Hormigos, amb el suggeridor títol 'L'abraçada infidel', quan tota l'entrevista es refereix a la infidelitat de la Sra. Hormigos i el Sr. Lequio».

La sentència encara no és ferma

Tot i que la sentència encara no és ferma, tot sembla indicar que Olvido Hormigos té les de perdre contra Alessandro Lequio i la seva parella. Sens dubte l'exregidora haurà de desemborsar una gran quantitat de diners, ja que l'any passat ja es va establir que hauria de pagar-li a la parella 60.000 euros en concepte d'indemnització, a més dels honoraris a la defensa d'aquests.

També et pot interessar...