Així és la dieta de la reina Letícia

La monarca sempre ha presentat un saludable i treballat cos, i ara s’ha descobert la dieta que utilitza per aconseguir-ho

La reina Letícia a la Zarzuela (14-01-2020)
Ha sortit a la llum la dieta que segueix la reina per conservar el seu bon estat físic | GTRES

Letícia Ortiz no només crida l’atenció per ser la reina d’Espanya, sinó que és una inspiració pel seu estilisme, i les mirades sempre estan posades  en el conjunt que porta quan surt al carrer. Si bé no tots són benvinguts pel públic i alguns d’ells es guanyen certes crítiques, el cert és que la monarca ho té ben fàcil amb el seu espectacular cos.

Que Letícia cuida cada detall de la seva rutina per intentar portar una vida sana no és cap misteri. Segons afirmen diversos mitjans, la reina és una gran fanàtica de la dieta Mediterrània i els seus beneficis.

La dieta de Letícia, al descobert

De fet, aquesta pràctica no només fa que es preocupi per l’alimentació de la seva família, sinó també per la de la resta del món. Ja l’any 2015 va fer un discurs durant la FAO (Organització de l'ONU per Alimentació i l’Agricultura) on va assegurar que «la nutrició, en realitat, tot el que implica, té un paper molt destacat per com afecta la salut i al benestar de les persones».

Segons informen diverses fonts de mitjans, la reina estaria seguint la dieta Perricone per mantenir-se en forma. Es tracta d’una popular dieta seguida per celebritats de tot el món, com Eva Mendes, Gwyneth Paltrow o Kate Hudson. Aquesta dieta és menys estricta que altres conegudes, i per tant menys perillosa, però segueix resultant igual d’efectiva. Els resultats, segons els experts, es poden veure en un període de 3 a 28 dies, segons la modalitat escollida.

Aliments dividits en diferents seccions

La dieta va ser creada per Nicholas Perricone, qui agrupa en diverses seccions els aliments que són la base de la dieta. Per una banda, les proteïnes de qualitat: aquí es troben el salmó salvatge com un producte de vital importància pel seu Omega 3, així com el pollastre, el gall d’indi i lactis enters i naturals.

D’altra banda, tenim els hidrats de carbó complexos i fibra, on es troben la fruita (kiwi, poma...), verdura fresca (bròquil, espinacs, coliflor...), els llegums (fesols tendres i blanques, llenties...) i alguns cereals, sent la civada la millor aliada per als dejunis.

L’altre grup a destacar són els àcids grassos essencials. Aquí es troben l’oli d’oliva, molt típic de la dieta mediterrània, o els fruits secs com les ametlles, els pinyons o el sèsam. A tot això s’afegeixen les vitamines antioxidants, una hidratació constant, dormir 7 hores al dia i practicar exercici durant, almenys, mitja hora diària.

Una dieta «energètica, sana i nutritiva»

La nutricionista Ana Golpe ha donat el vistiplau a la dieta, definint-la com «molt energètica, molt sana i nutritiva», perfecte per la reina i «l’elevat to muscular de la reina, que denota que té una important despensa energètica». D’entre els aliments més aconsellats, destaca el salmó salvatge pel seu Omega 3, sent «molt saludable per la pell i l’organisme».

La civada és també un producte indispensable per aquesta dieta, sobretot perquè «ajuda a reduir el colesterol dolent per la presència de fibra i és bo per la circulació». D’aquesta manera, també són importants els lactis enters i naturals per «la presència de Vitamina D, liposoluble que permet l’absorció del calci als ossos». Ara, descobert el secret de la reina Letícia per lluir aquest cos, només és qüestió d'intentar-ho des de casa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari