Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El gran secret de l'àvia de Letícia als seus 92 anys

Menchu Álvarez del Valle ha confessat que el seu major vici és el tabac

L'àvia de la reina Letícia, Menchu Álvarez del Valle, està de celebració, ja que avui, 16 de gener, és el seu aniversari i fa 92 anys. Per aquest motiu, ha decidit concedir la seva primera entrevista al diari 'La Razón', on s'ha sincerat explicant que farà per celebrar el seu aniversari i confessant un dels seus secrets millor guardats.

Menchu, qui també es va dedicar al periodisme i va ser locutora de ràdio, ha revelat que el seu major vici és el tabac: «M'agrada, i a aquestes altures doncs que vols que et digui. M'agrada i fumo». A més, confessa que ho ha intentat ocultar al màxim als seus familiars perquè sinó la renyen: «Ho he intentat deixar perquè el meu fill em renya.  Imagina't fins on arribo a vegades que, si està el meu fill, fumo d'amagades, ja és el súmmum».

Per la seva banda la reina Letícia no hauria rebut amb alegria aquesta notícia, ja que la lluita contra el tabac és un dels seus objectius. Així ho explicava Jaime Peñafiel al seu llibre: «Letícia ha sigut, des de fa un temps fins ara, abanderada d'una lluita anti tabac. Ho considera una malaltia i una amenaça social i mèdica. Mai se l'ha vist fumar i no tolera que es fumi en la seva presencia».

Als seus 92 anys té una vitalitat espectacular i una excel·lent salut

Sembla que el tabac no afecta Menchu, qui als seus 92 anys té una vitalitat impressionant i segueix conduint el seu Renault Clio per quedar amb les seves amigues.  A diferència del seu aniversari anterior, aquest aniversari l'ha volgut passar de manera íntima: «Serà un dia normal. Ja m'han felicitat tots i m'han fet tots els regals a Madrid». Menchu es va reunir amb Letícia a la Zarzuela per a passar el dia de Nadal i en aquest dia tan especial només demana que tota la seva família «sigui feliç. És millor estar envoltat de felicitat, es contagia».

Tal com ella explica, Menchu assegura estar en «bones condicions» tot i que «és cert que he perdut una mica de mobilitat i, a vegades, per falta d'ús, perdo agilitat amb les paraules i he de buscar algunes perquè les oblido, però de seguida trobo una que també serveix». En aquest moment de la seva vida té clar que «no hi ha res millor que ser àvia. És molt bonic» i tenir besnétes, ja que per a ella el millor regal és, sens dubte, «un petó de cadascuna d'elles».

També et pot interessar...