Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santi Millán

Santi Millán aconsegueix un gran èxit amb el seu nou projecte

La nova sèrie del comunicador català ha obtingut molt bona audiència en la seva estrena

Després de l'èxit de 'Got Talent Espanya',  Santi Millán torna a la televisió amb l'estrena de la seva nova sèrie 'El Pueblo'. El comunicador català interpreta, juntament amb Ingrid Rubio, una parella de hippies, Ruth i Moncho, que volen fugir del soroll i la contaminació de les grans ciutats i s'instal·len en un poble, Peñafría, amb la intenció de convertir-lo en un 'ecopoble' com a bons amants de la naturalesa que són.

La sèrie fa vuit mesos que es va estrenar a Amazon Prime i ahir a la nit ho feia en prime time, a les 22.40 hores, a Telecinco. A la parella de hippies s'hi sumen tot un seguit d'urbanites amb històries pròpies, uns personatges que van agradar i molt als espectadors tot aconseguint un share de 19,4% representat en 2.654.000 espectadors.

'El Pueblo' es va estrenar aquest dimecres a Telecinco

La ficció de Telecinco va aconseguir una bona quota d'audiència tot i competir amb altres estrenes televisives com el thriller 'Néboa' de TVE, el nou programa d'Alberto Chicote a La Sexta, 'Auténticos', 'Planeta Calleja: Sandra Barneda' a Cuatro i 'Eternal', la pel·lícula dels dimecres d'Antena 3.

'El Pueblo', la sèrie protagonitzada per Santi Millán, és el  nou projecte televisiu dels creadors de 'La que se avecina', Alberto i Laura Caballero i dels guionistes d''Aída', Julián Sastre i Nando Abad. Unes dades d'audiència que hauran alegrat a tot l'equip, i a  Santi Millán a qui la cadena diposita una gran confiança.

També et pot interessar...