Crida urgent de Dani Rovira a totes les seves xarxes socials

El còmic malagueny ha publicat a Instagram dues imatges demanant llar per a dos gossos en adopció

 

L'actor i còmic Dani Rovira és també conegut per la seva incansable lluita a favor dels drets dels animals. Infinitat de vegades hem pogut veure com pugna a favor seu i es desviu per ells. Aquesta vegada el malagueny ha usat —com fa habitualment— les seves xarxes socials per a fer una crida urgent. Ahir, Rovira va visitar la protectora d'animals 'Salvando Peludos' i va conèixer dos gossos molt entranyables, Oddie i Hermes. El còmic, que no va poder contenir els seus sentiments, va decidir fer pública la vida dels animals, que esperen tristament una llar.

 

Oddie, un «bombó mix de border collie de 3 anyets», pateix epilèpsia i té mals costums higiènics. No obstant això, res de l'anterior li impedeix ser una «meravella, maquíssim i afectuós total». Oddie fa un any que espera trobar família adoptiva. Hermes, per la seva banda, «va aparèixer a Toledo amb la seva pota rebentada». Encara que ja està operat i recuperat —assegura Rovira—, la fractura era «insalvable» i, consegüentment, li queden tres potes, que, en suma amb «unes ganes enormes de viure i ser feliç en una llar», fan d'ell un gran company.

 

Compromès amb la societat

Per això, el malagueny ha fet una crida per trobar una família per als gossos. No és, per descomptat, la primera vegada que Rovira fa una acció semblant: cal recordar que va crear la Fundació Ochotumabao amb la seva exparella Clara Lago amb la voluntat de donar suport a projectes destinats a millorar la vida de les persones desfavorides, la conservació del medi ambient i la defensa dels animals.

 

També et pot interessar...